Michael Jackson: Vyzáblý tak, že se sotva udrží na nohou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michael Jackson: Vyzáblý tak, že se sotva udrží na nohou!

 (: ara)

VELKÁ BRITÁNIE – Michael Jackson (50) v poslední době šíleně zhubnul. Jeho tělo připomíná spíš kostlivce. Je tak podvyživený, že podle odborníků zcela jistě nezvládne padesát ohlášených koncertních show.

Lékaři někdejšího krále popu varují: „Přiber, jinak to nemusí skončit dobře!“ Jackson má prý podváhu téměř deset kilo. Zdraví mu nepřidává ani kožní infekce, kterou se snaží zlikvidovat silnými antibiotiky. Bez roušky neudělá ani krok. Zároveň trpí bolestmi z dřívějších zranění.

„Obávám se, že Michael je příliš slabý. Lékaři mu doporučili, aby jedl více, ale on odmítá,“ řekl serveru The Sun zdroj. Ustojí Jackson od 8. července do 24. února těch padesát vystoupení, k nimž se zavázal? Zvládne fyzicky náročné show? Jestli nepřibere, tak prý ne. Koneckonců za něj na pódiu může zaskočit jeho dvanáctiletý syn Prince. S ním si Jackson má dát duet. Ale když se taťka složí...


6.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.