Gábina Partyšová: Má luxusní dům na Floridě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Gábina Partyšová: Má luxusní dům na Floridě

Gábina Partyšová s ročním synem Kristiánem před svým floridským domem.
Gábina Partyšová s ročním synem Kristiánem před svým floridským domem. (Blesk – David Kundrát, internet, ara)

PRAHA – Moderátorka a matka malého Kristiána (1) Gábina Partyšová (30) se spolu se svým manželem Josefem Koktou (52) zařadili mezi řadu českých celebrit, které mají svůj druhý domov na Floridě. A i když se rozhodně nastálo z České republiky odstěhovat nechtějí, uplynulý měsíc strávili zařizováním svého nového rodinného hnízdečka.

„Chceme hlavně, když sem pojedeme, abychom to tu měli zabydlené a útulné,“ říká o dubnovém výletu Josef Kokta. O tom, že by se ale floridské Naples stalo jejich trvalou adresou, nechce jeho žena Gábina ani slyšet. „Mám v Česku práci, která mě baví, a pak také Kristiánka, který musí vyrůstat tady,“ říká Gábina.

Nové letní sídlo si ale oba moc pochvalují, jde totiž o chráněný komplex přímo u golfového hřiště, osm kilometrů od pláže. „Golf oba hrajeme moc rádi, i proto jsme vybrali dům právě tady,“ říká moderátorka, a i když cenu drží v tajnosti, šlo prý o velmi přijatelnou sumu. „Díky finanční krizi klesly ceny nemovitostí, a i toho jsme využili,“ pochvaluje si Pepa, který obchodníka prostě nezapře. Jedinou černou kaňkou na Koktově novém floridském sídle je pouze fakt, že zatímco si v Americe kupuje dům, doma stále ještě nemá vypořádané finanční závazky vůči své bývalé manželce Aleně, která s ním má dvě děti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.