David Haselhoff - Video: Ožralý a hladový | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

David Haselhoff - Video: Ožralý a hladový

David Hasselhoff s dcerami Hayley Amber (vlevo) a Taylor Ann
David Hasselhoff s dcerami Hayley Amber (vlevo) a Taylor Ann (: ara)

USA – Boj Davida Haselhoffa (56) se závislostí na alkoholu je zatím marný. Jeho poslední nadějí jsou, jak se zdá, jeho dvě dcery. Jedna ho zachránila teď, druhá se o to pokusila před časem.

Tuto sobotu ho jeho dcera Hayley (16) našla v bezvědomí. Zavolala svoji matku a Hasselhoffovu exmanželku Pamelu Bach. Byl okamžitě převezen do jedné nemocnice v Beverly Hills, kde mu lékaři diagnostikovali otravu alkoholem. Sotva dýchal.

Jenže nyní se herec brání slovy: „Nedělejte z komára velblouda.“ Někdejší hvězda Pobřežní hlídky tvrdí, že situaci zdramatizovala právě jeho bývalá žena. „Trošku pil a když cítil nevolnost, tak šel do nemocnice,“ takhle zní oficiální včerejší vyjádření jeho PR týmu.

Před dvěma roky se na internetu objevilo video, které na hotelovém pokoji v Las Vegas natočila jeho druhá dcera Taylor Ann. Opilý Hasselfhoff se na něm válí po zemi a jako zvíře požírá hamburger. „Tati, řekni mi, že s tím skončíš,“ prosila ho dcera.

David Haselhoff: Ožralý a hladový

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.