Marek Vít, manžel Mirky Čejkové - Vysmívá se soudům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Marek Vít, manžel Mirky Čejkové - Vysmívá se soudům?

Marek Vít během fotbalového tréninku. Že by jeho vazybyly v pořádku?
Marek Vít během fotbalového tréninku. Že by jeho vazybyly v pořádku? (Aha! – David Kundrát, Martin Pekárek)

PRAHA – To se na to podívejme! Ještě nedávno si Marek Vít (37), manžel moderátorky Mirky Čejkové (45), stěžoval na špatný stav svých kotníkových vazů. Právě kvůli jejich častým operacím mu totiž dokonce museli přerušit výkon jeho trestu.

Z vězení ho pouštěli kvůli problémům s kotníky A on? V pohodě si teď hraje fotbal!

Jenže teď, 38 dní po Vítově podmínečném propuštění, najednou zázračně uzdravený manžel Čejkové začal hrát fotbal! Zavání to podvodem justice?

Vít měl původně zlomený kotník a přetrhané kotníkové vazy, jejich plastiku musel podstupovat celkem osmkrát. Vazy totiž vždy praskly a byla nutná reoperace. Kvůli nim měl Vít přerušený výkon trestu, který si odpykával v Odolově, nejprve na dva a půl roku a poté znovu na devět měsíců. Jaké tedy bylo naše překvapení, když čtenář deníku Aha! přišel s informací, že Vít začal hrát za fotbalový klub AFK Horoměřice a nedávno za něj nastoupil v mistrovském utkání proti Kazínu! A Vít byl přítomností našeho fotografa evidentně zaskočený!

„Co vám na to mám říci? Vazy drží, fotbal mě vždycky bavil a je to můj obor,“ pokrčil na naši otázku Vít. „Do 6. dubna byly přestupy, bavil jsem se o tom s kamarádem Jiřím Jeslínkem, bývalým prvoligovým hráčem Slavie, který za klub hraje a trénuje ho, a on mi řekl, že hráče potřebují. Tak jsme na poslední den udělali moji registraci z Žitenic, kde jsem byl naposledy registrován, a jsem tu.

Čtyři roky jsem byl mimo hru, tak teď trénuju a v zápasech zatím jen střídám, nabírám jistotu. Samozřejmě nevylučuju, že mi ty vazy můžou jednoho dne prasknout. Je to třetí třída a třetí okresní soutěž, klub je postaven z bývalých ligových a divizních hráčů, mám z nich nejmíň operací,“ žertoval Vít nakonec.

Podle vyjádření jeho operatéra MUDr. Kiliána, který Víta operoval naposledy loni v dubnu, se nejedná o žádný zázrak. Devítiměsíční rehabilitace spolu s posilováním a speciálními přípravky Víta skutečně mohla postavit na nohy. A v Horoměřicích se šušká, že získat do týmu fotbalového manažera s kontakty je pro klub velká výhoda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.