Sarah Jessica Parker: Čeká dvojčata - Ale nebude rodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sarah Jessica Parker: Čeká dvojčata - Ale nebude rodit!

USA – Sarah Jessica Parker (44) s manželem Matthewem Broderickem (47) budou mít dvojčata! Ale oba budou porodu jen přihlížet. Holčičky jim totiž koncem léta porodí náhradní matka.

Sarah Jessica Parker (44) s manželem Matthewem Broderickem (47) budou mít dvojčata! Ale oba budou porodu jen přihlížet. Holčičky jim totiž koncem léta porodí náhradní matka.

„Jsme štěstím bez sebe“ vzkázali budoucí rodiče. Hvězda fenomenálního seriálu Sex ve městě má šestiletého syna Jamese Wilkina, po jeho narození se dlouho pokoušela otěhotnět přirozenou cestou znova. Bezúspěšně. Nakonec se rozhodli pro neobvyklé řešení. Oplodněné vajíčko Sarah a Matthewa lékaři vložili do těla jiné ženy, tato náhradní matka plod donosí a porodí.

„Rozhodli se, že to tak bude asi nejlepší,“ prozradil jejich kamarád. Pro mnohé fanoušky herečky je nastávající mateřství nemilým překvapením. Sarah Jessica Parker se totiž připravuje na druhý díl filmu Sex ve městě, a to se nedávno nechala slyšet, že mateřství je v jejím životě prioritní. Takže film nakonec nebude?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.