Bývalý manžel Maláčové - Přibral padesát kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Bývalý manžel Maláčové - Přibral padesát kilo!

Michaela Maláčová má se Zdeňkem Bakalou tříletou dceru Anabel, ročního syna Arona a brzy mu porodí třetí dítě.
Michaela Maláčová má se Zdeňkem Bakalou tříletou dceru Anabel, ročního syna Arona a brzy mu porodí třetí dítě. (Aha! – David Kundrát, ČTK, ara)

PRAHA – Fešák Bakala (48) versus obtloustlý švýcarský podnikatel Remo Karpf. Oba mají něco společného s ředitelkou České Miss Michaelou Maláčovou (36) – jeden podepsal před několika lety rozvodové papíry, druhý je jako otec uveden v rodném listě obou jejich dětí.

Deníku Aha! se nyní podařilo získat fotografi e exmanžela Maláčové. A je to docela šok. Přibral dobrých padesát kilo. Kam se dnes hrabe na šviháka Bakalu...

Rozvod Michaely Maláčové s bohatým Švýcarem Remem Karpfem (údajně kvůli naprostému odloučení) byl zcela jistě dobrým tahem schopné obchodnice a brzy již trojnásobné matky. Michaela by se zcela jistě podivovala nad tím, jaký váleček se stal z jejího bývalého manžela, který nelenil a našel si už také náhradu. Jeho tučné konto oslnilo krásnou blondýnku, se kterou má dokonce i dítě.

Majetek movitého švýcarského podnikatele, který se o víkendu objevil na sjezdu milovníků ferrari v Uherském Hradišti, však zdaleka nedosahuje toho, čím se může pochlubit uhlobaron Zdeněk Bakala, s odhadovaným majetkem cca 30 miliard Kč považovaný za jednoho z nejbohatších Čechů.

Co se týká majetku, Bakala tak bývalého manžela Maláčové zdaleka převyšuje. Ve váhové kategorii však zase Remo Karpf poráží Bakalu. „Když si bral Maláčovou, byl to docela fešák, to až v posledních letech tolik přibral,“ prozradili na něj jeho dobří přátelé...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.