Petr Muk: Moje svatba? To bude divočina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Muk: Moje svatba? To bude divočina!

 (: Jaroslav BENDA, Ondřej PÝCHA, ČTK, archiv)

Zpěvák PETR MUK (40) bere život pořádně »hopem«. Pár měsíců poté, co definitivně skončil jeho vztah se zpěvačkou a gynekoložkou Míšou Klímkovou, se bezhlavě zamiloval do své dlouholeté kamarádky Evy Hejčíkové (32). Téměř okamžitě spolu začali žít, počali dítě a teď přichází na řadu svatba. Místo zpěvák úzkostlivě tají, nedělníku Aha! ale exkluzivně prozradil datum. 1. dubna 2006!

  • Žení se na apríla
  • Pozval tři sta hostů, bude se hrát hokej
  • Pak přijdou na řadu otcovské povinnosti

Ženíte se 1. dubna. Zákonitě se naskýtá otázka, zda po obřadu neřeknete obligátní slůvko »apríl«?
Mám to v plánu! (směje se) Pokud vím, člověk může i normálně zrušit svatbu do 48 hodin.

Kde se obřad uskuteční?
Bude na půli cesty mezi Prahou a Bratislavou. Někde u Brna. Víc neřeknu.

Jakou svatbu plánujete? Malou, jen pro pár přátel, nebo něco většího?
Bude to spíš takový folklorní festival. (směje se) První část bude zhruba pro 170 lidí a hlavní večer asi pro tři sta. Bude hrát dechovka, speciální jihočeská kapela Babouci, cimbáovka Morava z Čejkovic a další skupiny, včetně hostů ze Slovenska. Také plánujeme bruslení a hokejový zápas ČR – Slovensko.

Vaše nastávající je Slovenka. Jsou s mezinárodní svatbou problémy?
Víc než jsme v případě bývalého společného státu čekali. Eva například musí předložit potvrzení od cizinecké policie, že nemá žádné problémy s Českou republikou. To potvrzení nesmí být starší víc než sedm dní, jinak by se nemohla svatba uskutečnit.

S Evou jste se dali dohromady na konci minulého roku. Znáte se prý ale déle. Vzpomínáte ještě, jak jste se seznámili?
Poznali jsme se před patnácti lety, kdy jsme se skupinou Oceán a pak se skupinou Shalom točili desky v Bratislavě. Trávil jsem tam tenkrát velkou část roku a Eva patřila do okruhu našich kamarádů, se kterými jsme si po práci vyráželi do města pročistit hlavu. Tenkrát jsme byli oba zadaní… Pak jsme se setkali loni 1. prosince, kdy jsme v Bratislavě na uzavřeném večírku vystupovali s koncertní verzí muzikálu Galileo. Strávili jsme s Evou hezký večer, já u ní přespal a řekli jsme si, že to spolu zkusíme. Dvě třetiny měsíce žijeme v Praze, zbytek v Bratislavě. Jsme zkrátka Čechoslováci.

Vaše snoubenka přišla téměř okamžitě do jiného stavu. Kdy přijde vaše miminko na svět?
Na přelomu srpna a září. Ale z určité pověrčivosti o tom nechceme mluvit. Může se stát ledacos, a proto nebudeme chtít znát ani pohlaví dítěte.

Byla by svatba i v případě, že by nebylo dítě na cestě?
Asi by přišla později, protože jak říká Evička, dítě by nemělo přijít do neúplné rodiny.

Vy jste byl už jednou ženatý, z tohoto svazku máte dvě dcery. Co dnes dělají?
Starší Michaela studuje ČVUT a mladší Šárka studuje konzervatoř. Letos maturuje a v pololetí měla samé jedničky. Obě bydlí se mnou, a tak mám v současné době doma tři ženské. Ne, s maďarskou ohařkou vlastně čtyři. (směje se)

Váš život vypadá jako nepřetržité hledání. Budoucí ženu jste již našel, jaké máte pracovní plány?
V září budeme v divadle Broadway zkoušet skvělý muzikál Karla Svobody Golem a v říjnu bychom se měli stěhovat do nového divadla U Hybernů. Do léta musíme nazkoušet koncertní program, protože v listopadu a prosinci nás čeká turné u příležitosti vydání alba Best of, které by mělo pokračovat i na jaře 2007, včetně koncertů na Slovensku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.