Andrea Verešová: Od porodu s mužem nespím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Andrea Verešová: Od porodu s mužem nespím!

Andrea Verešová nosí syna Tobiáše všude s sebou, pořád totiž kojí.
Andrea Verešová nosí syna Tobiáše všude s sebou, pořád totiž kojí. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Andrea Verešová (28) »vystrnadila« svého manžela Daniela Volopicha (42) z postele a už dva měsíce s ním nespí! „Momentálně je manžel s Vanesskou v dětském pokojíčku a já spím s malým v ložnici. Takhle jsme si to rozdělili,“ přiznala Verešová.




Jestli už došlo na první sex po porodu, modelka neprozradila, každopádně poprvé stanula na molu, kdy předváděla jedny z nejluxusnějších diamantů. Doprovod jí dělal nejen manžel, ale i syn Tobiáš. „Tahám ho všude sebou, protože pořád ještě kojím. Vanessku jsme nechali doma, byla nemocná, to si zase užil manžel,“ svěřila se Verešová, která se hned po přehlídce na půlhodinu vytratila kvůli kojení. A pak hned zase na molo. „Tohohle dlouhatánského hada z diamantů nosí i Sharon Stone,“ popisoval klenoty na krku Verešové moderátor akce Leoš Mareš. „Neuvěříte, kolik to stojí, Verešovi si ale žijí v takových poměrech, že by si ty šperky mohli koupit stejně jako Sharon. Teda asi hlavně manžel Andrejky,“ vtipkoval Mareš.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Více v naší fotogalerii...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.