Bartošová v Let’s Dance 3 - Na Slovensku je »dvojka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová v Let’s Dance 3 - Na Slovensku je »dvojka«!

Iveta Bartošová slavila v prvním kole slovenské taneční soutěže Let´s Dance 3 úspěch: skončila druhá.
Iveta Bartošová slavila v prvním kole slovenské taneční soutěže Let´s Dance 3 úspěch: skončila druhá. (Nový Čas (Robert Baumgartner))

PRAHA – Zpěvačka Iveta Bartošová (43), která se účastní jako jediná Češka slovenské taneční show televize Markíza Let’s Dance 3, nejspíš celou soutěž propláče.

Slzela nejprve na prvním tréninku, kde ji její tanečník vyzval k valčíku na hit Tři oříšky pro Popelku, a plakala i v prvním nedělním přímém přenosu, kdy hned vybojovala druhé místo!

Do studia Ivetu přišli na první díl soutěže podpořit jak syn Artur (12), tak i manžel Jiří Pomeje (43). Jakmile si vyslechla lichotivé hodnocení za premiérový tanec, neubránila se slzám – stejně »sehraně« reagoval i manžel Jiří Pomeje v hledišti. „Máme tu první nefalšované emoce!“ radovala se moderátorka.

Iveta skončila v prvním kole soutěže na druhém místě, těsně za Adélou Banášovou, jež je na Slovensku velmi populární a je považována za Leoše Mareše v sukních.

A co je příčinou Ivetina úspěchu na parketě? Nejspíš i devět kilogramů, které zpěvačka shodila na nedávné dovolené v Egyptě a také po speciálních procedurách (jako je například balení problémových partií do neoprenu), jež jí nekompromisně naordinoval Jiří Pomeje.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.