Milenka Dalibora Jandy Zuzana Schubertová - Jak to má ráda v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenka Dalibora Jandy Zuzana Schubertová - Jak to má ráda v posteli!

Zuzana Schubertová
Zuzana Schubertová (Aha! – David Kundrát, ara)

PRAHA – Důvěrná přítelkyně zpěváka Dalibora Jandy (56), který by měl mít na obsah svého poklopce zbrojní pas, promluvila o svých touhách a sexuálních choutkách! Zpěvačka Zuzana Schubertová (30), již deník Aha! načapal při intimnostech s trojnásobným Zlatým slavíkem, na svém milenci prý obdivuje hlavně zadek!

Důvěrná přítelkyně zpěváka Dalibora Jandy (56), který by měl mít na obsah svého poklopce zbrojní pas, promluvila o svých touhách a sexuálních choutkách! Zpěvačka Zuzana Schubertová (30), již deník Aha! načapal při intimnostech s trojnásobným Zlatým slavíkem, na svém milenci prý obdivuje hlavně zadek!

I když se nám včera podařilo s milenkou hurikána Jandy spojit, nebyla moc sdílná. „Nezlobte se, ale nebudu s vámi mluvit. Ne, nechci ani potvrdit, ani vyvrátit, jestli je to s Daliborem pravda. Nashledanou,“ řekla zničeným hlasem. Nedávno ale byla naštěstí sdílnější.

„Při setkání s mužem se dívám nejdřív do očí a pak na zadek,“ odtajnila Schubertová v rozhovoru pro erotický čtrnáctideník NEI Report. U Dalibora možná roli hrálo i to, že díky jeho 26 centimetrů velkému vybavení ušetří za různé sexuální náhražky. „K erotickým pomůckám se stavím kladně. Nekupuju je ale v sexshopech, spíš je objednávám přes internet,“ tvrdila ještě nedávno.

A jak asi vypadal první společný sex vdané matky dvou dětí s o šestadvacet let starším zpěvákem? Nejspíš nešlo o bůhvíjaký zážitek. Zuzana si totiž myslí, že milenci se na začátku musejí teprve sladit. „Málokdy se stane, že hned napoprvé je milování úžasné a bez chyby,“ přiznala.

Kliknutím zvětšeteSchubertovou jsme s Jandou načapali v pondělí v pražské Kaprově ulici, kde popíjeli v útulné restauraci a cestou k autu odhodili veškeré zábrany a začali se chovat jako pubertální milenci. Žhavé dotyky a polibky nebraly konce. Přesně tohle je rande podle zpěvaččina gusta. „Příjemné pnutí, dobré jídlo, dobrá nálada, trochu opojení, chemie. Tak by mělo vypadat ideální rande.“

A jak o sobě partnerka záletného Dalibora smýšlí? „Nelituji, tak jak to přišlo, tak to žiji. A můžu říct, že poctivě bez ubližování druhým,“ řekla před časem erotickému magazínu sebevědomě. Myslí si o Schubertové, že neubližuje druhým, i Jiřina Jandová, manželka interpreta slavné písničky Hurikán?

Kliknutím zvětšete

9.4.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.