Rodinné tajemství Michaely Ochotské - Střídaly si s mámou milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rodinné tajemství Michaely Ochotské - Střídaly si s mámou milence!

 (Aha! – Alexandr Malachovsky, ara)

PRAHA – Velké rodinné tajemství moderátorky »nováckých« Televizních novin Michaely Ochotské (24) odhaleno! To, co mělo zůstat navždy v Bruntále, odkud Míša pochází, dostihlo pohlednou krásku až v Praze.

Její bývalý spolužák a nejlepší kamarád Jakub Vavroušek (25) totiž prozradil: „Michaely bývalý přítel Honza, se kterým přes dva roky chodila, obšťastňoval nejen ji, ale zároveň i její maminku Marcelu!“

„Honza je příšerný holkař a už se vyspal se všemi holkami z Bruntálu třikrát dokola, takže když s ním začala chodit Míša, která si vždy zakládala na věrnosti svých partnerů, bylo to pro všechny překvapení. A ta volba se jí taky dost vymstila. Honza, o kterém se Míša později dokonce dozvěděla, že je na drogách, začal po čase spát i s její matkou,“ sdělil deníku Aha! Jakub Vavroušek, který měl k Ochotské kdysi tak blízko, že Míše dokonce u jejích rodičů na zahradě pomáhal s učením scénáře k seriálu Pojišťovna štěstí a dlouhá léta také pracoval u Ochotských v restauraci Ponorka. Vše, co se dělo kolem Míši a její rodiny, tak měl z první ruky.

„Jednoho dne to už ale Honza nevydržel a při hádce to Míše řekl,“ pokračuje ve vyprávění tajného příběhu Jakub Vavroušek. A jak tehdy Michaela Ochotská zareagovala? „Takhle rozhozenou a naštvanou jsem ji ještě nikdy neviděl,“ říká Jakub. „Hned běžela za mámou, jestli je to pravda. Ta vše popřela a Míša tomu raději uvěřila, než aby se s mámou hádala. Odmala je totiž naučená dělat vše, co máma řekne. Celý Bruntál ale ví, že to Honza skutečně táhnul s oběma najednou.“

A Jakubova slova potvrzuje i další Ochotské bývalý partner, shodou okolností také Honza – Jan Holub (34). Ten s ní chodil pět let a dostal ji do Prahy. „Ano, vím, že se to v Bruntále říkalo,“ potvrdil Vavrouškova slova Holub.

Vyjádření Ochotské se nám bohužel nepodařilo do konce uzávěrky sehnat. Celý den nám nebrala telefon a pak si mobil vypnula úplně.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.