DCERA MILENY DVORSKÉ - První dítě pustila na svobodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

DCERA MILENY DVORSKÉ - První dítě pustila na svobodu!

Dcera Mileny Dvorské Lucie.
Dcera Mileny Dvorské Lucie. (Aha! – David Kundrát)

OSTENDE – Rodina samozvaného mesiáše Jana Dietricha Dvorského alias Parsifala Imanuela (43) se rozpadá! Mesiáše s jeho partnerkou Lucií (45), dcerou herečky Mileny Dvorské (70), totiž opouští nejstarší dcera Julie, která se tak konečně dostává »na svobodu«.

Rodina samozvaného mesiáše Jana Dietricha Dvorského alias Parsifala Imanuela (43) se rozpadá! Mesiáše s jeho partnerkou Lucií (45), dcerou herečky Mileny Dvorské (70), totiž opouští nejstarší dcera Julie, která se tak konečně dostává »na svobodu«. I když doteď nestrávila ve škole ani den, rozhodla se totiž vystudovat střední školu v USA. Od rodičů ale nadobro neodchází: mnoho zkoušek bude probíhat dálkově po internetu.

Jak je vidět, svým dětem rozhodně vzdělání neupíráme. Jen jsme proti tomu, aby jim někdo kvůli škole prznil dětství a děsily je noční můry,“ říká Lucie Dvorská, již s manželem mnozí lidé obviňují z toho, že u nich jejich potomci žijí jako ve vězení. Minimálně nejstarší Julie teď ale ze zlaté klícky občas vylétne. A možná pod vlivem zpustlých spolužáků tátu s mámou i pořádně pozlobí svým zahálčivým životem!

Podrobnosti o škole celá rodina z bezpečnostních důvodů úzkostlivě tají. Ví se jen, že jde o ústav, ve kterém studují žáci, kteří se často stěhují, a nemohou tak navštěvovat klasickou školu. Julie bude mnoho zkoušek absolvovat dálkově, i tak se ale z vlivu rodičů občas dostane. „Julie s námi byla a je dobrovolně, kdyby chtěla odejít, mohla by kdykoli,“ brání se ale rodiče.

Ti se zatím dmou pýchou nad inteligencí Julie, která prý úspěšně složila rozdílové zkoušky, a jde tak rovnou do maturitního ročníku.

Kliknutím zvětšete„Velice ji baví učit se, takže až za rok složí maturitu, může přejít na jakoukoli vysokou školu bude chtít. Uvažuje o právech,“ říká Dvorský, který podle svých slov studiem Julie posílá jasný vzkaz »tupým křiklounům«, kteří jemu a jeho přítelkyni stále spílají do nezodpovědných rodičů, co mravně ohrožují mládež. A jakže přijetí na školu probíhalo? „Stačilo předložit jim rodný list a složit rozdílové zkoušky v angličtině. Zajímalo je jen to, že mám zájem se vzdělávat a ne to, kdo jsem. To by v Čechách v mém případě asi nebylo možné,“ krčí rameny šťastná a konečně oficiální studentka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.