Syn Petra Novotného: Sex s Neckářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Syn Petra Novotného: Sex s Neckářem!

Pavel Novotný
Pavel Novotný (Aha! – Pátek, Pekárek, Malachovský)

PRAHA – Zpěvák Václav Neckář (65) byl včera obviněn z homosexuality! „Spal jsem s ním!“ prohlásil veřejně Pavel Novotný (27), synek baviče Petra Novotného (61). A z náklonnosti k mužům pak nařkla tahle nula českého showbyznysu dokonce i prezidenta Václava Klause (67)!


Kliknutím zvětšete„S Vaškem Neckářem jsem měl jednou v létě homosexuální úlet, jinak jsem ale stoprocentní heterosexuál,“ řekl včera na webu Blesk.cz Pavel Novotný. Vzápětí sice svoje slova zmírnil, že je Neckář na kluky, za tím si ale prý stojí. „S chlapem jsem vážně ještě nikdy nic neměl, kdo ale ví, co třeba ve čtyřiceti ze samé rozprasenosti provedu. To s Neckářem jsem řekl hlavně proto, že mě fascinuje, jak se o jeho orientaci pořád taktně mlčí, přitom o tom všichni vědí. Vždyť ani za hluboké totality ho nikdo neviděl s ženou,“ dodal pro deník Aha! později Pavel Novotný, Kliknutím zvětšetekterý díky svému otci zřejmě skutečně o zákulisí v českém showbyznysu leccos pikantního vědět může.

Neckář, který před časem prodělal mrtvici, včera nebral telefon, a tak se nemohl k obviněním »protekčního fracka« vyjádřit. Pravda je ale taková, že Neckář je už dlouhé roky ženatý s paní Jaroslavou, s níž má syna. Faktem ale na druhé straně také je, že už za komunistů se šeptalo o tom, že jedinou životní láskou Neckáře byl herec Dean Reed, který jako jeden z mála utekl z USA do socialistické NDR a zároveň byl jediným Američanem, který kdy obdržel Leninovu cenu za mír.

Trapné rýpání do nebohého Neckáře ale Novotnému nestačilo a obul se včera i do hlavy státu. Obvinil ho z toho, že má slabost nejen pro ženy, ale i muže. A když jsme se ho posléze zeptali, zda opravdu na téhle urážce hlavy státu trvá, ještě přitvrdil: „V říjnu jsem o Klausově sexualitě dělal reportáž pro Novu a po hradním zásahu mi to téma zakázali točit. To nedokázali ani mafiáni u pořadu Na vlastní oči! Už jsem o Klausovi na tohle téma udělal rozhovor s jeho spolužákem z vysoké školy a taky se spisovatelem Vieweghem. To je jediný známý člověk, který se o tom nebál mluvit. A prezidentovy styky s letuškami? Jemu stačí vedle nich poležet, dělá mu dobře, že ho nábožně poslouchají, ale přitom se zajímá i o muže. Podle mě je bisexuál. Proč se o tom nemluví?“ krčí rameny Novotný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.