Šéfka České Miss Maláčová a miliardář Bakala: Prchají do Švýcarska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šéfka České Miss Maláčová a miliardář Bakala: Prchají do Švýcarska!

Michaela Maláčová a Zdeněk Bakala odjíždějí šetřit do země čokolád – Švýcarska
Michaela Maláčová a Zdeněk Bakala odjíždějí šetřit do země čokolád – Švýcarska (Dalibor Puchta)

PRAHA – Ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová (36) se i s přítelem, miliardářem Zdeňkem Bakalou (48), definitivně stěhuje do Švýcarska! K tamnímu Ženevskému jezeru, u nějž bydlí desítky dalších boháčů a světových celebrit.


PRAHA – Ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová (36) se i s přítelem, miliardářem Zdeňkem Bakalou (48), definitivně stěhuje do Švýcarska! K tamnímu Ženevskému jezeru, u nějž bydlí desítky dalších boháčů a světových celebrit, je přilákala nejen anonymita a krása okolí, ale také supernízké daně!

O tom, že boháč s šéfkou soutěže krásy a svými dvěma dětmi, ročním synem Aronem a tříletou Anabel (třetí je na cestě), odcestují do Švýcarska, deník Aha! informoval jako první už koncem listopadu. Nyní vychází najevo, že rodiče už plánují pro své potomky návštěvu švýcarských školních ústavů. Zdá se tedy, že se ve Švýcarsku chystají usadit opravdu natrvalo.

A co na to Michaela Maláčová? „To je soukromá záležitost, myslím, že se k tomu nemusím vyjadřovat. Jsem ráda, že lidé netuší ani to, kde žijeme nyní v Čechách, a snad to tak zůstane i nadále. Kliknutím zvětšeteJinak není vůbec důležité, na kterém kontinentu budeme bydlet, chvíli to může být v Čechách, poté jinde. Jedno ale bude platit vždy: ať budeme žít kdekoliv, zcela jistě to nenaruší mou činnost pro Českou Miss. Ta práce se dá dělat odkudkoliv,“ tvrdí Maláčová, která si své soukromí chrání a o mediální zájem stojí jedině v případě České Miss.

Každopádně stěhování do země helvétského kříže může mít hlavně čistě ekonomické důvody. Bakala prý kvůli ekonomické krizi přišel až o desítky miliard korun, a tak se mu nižší odvody státu budou jistě hodit. A pro dovolené v Čechách si zatím nechá »obyčejnou pastoušku« v Modravě v šumavském národním parku za zhruba dvě stě milionů korun…

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.