Petr Lesák: Nutí moderátorky svlékat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Lesák: Nutí moderátorky svlékat!

Petr Lesák nutil své reportérky do nahoty.
Petr Lesák nutil své reportérky do nahoty. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Lenka Hatašová, ara)

PRAHA – Půjdete donaha! Moderátor Petr Lesák a majitel Real TV se rozhodl, že své zaměstnankyně pošle před kameru, a to přímo v rouše Evině.


Zuzana Belo- horcová, Gábina Partyšová, exmanželka Petra Jandy Martina Jandová a další moderátorky Top Star magazínu se měly svléknout přímo před objektivy, aby podpořily další z jeho pořadů Nahá jsi krásná. Lesákovo jednání ale vyvolalo vlnu odporu!

Do odvážného projektu se nakonec zapojily jen Zuzana Belohorcová, která své nahé tělo ukázala už několikrát, a další tři moderátorky – Andrea Ježková, Klarisa Pivodová a Mirka Roubíková. Gábina Partyšová a Markéta Reinischová rozhodně nechtěly odhalit svá těla, přestože by zcela jistě stálo za to prohlédnout si jejich ladné křivky. „Holky se vyjádřily v tom smyslu, že nemají zapotřebí ukazovat svá těla, a do projektu se nezapojily,“ řekla nám jedna z moderátorek Andrea Ježková, která se neodvážila svému šéfovi odporovat a také se svlékla. „Ale je to jen do spodního prádla, ty fotky jsou opravdu krásné a decentní,“ prozradila deníku Aha! Andrea Ježková, která dříve jako jedna z »berušek« točila na TV Nova společenský pořad Prásk!

Snad nejlépe se z prapodivného nařízení jít donaha vyvlékla Martina Jandová. „Já jsem onemocněla, tudíž jsme se nemohla focení zúčastnit,“ omlouvala se Jandová.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.