Zhrzená Agáta Hanychová: Ze vzteku napadla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zhrzená Agáta Hanychová: Ze vzteku napadla Gotta!

 (: ara)

PRAHA – Ahaonline.cz se podařilo vypátrat, proč je Agáta tak protivná a kope kolem sebe. ČTĚTE!

„Nevím, jestli to byla úplně správná volba, i když bylo vtipný, že to moderovali Lucie Bílá a Karel Gott. Prostě si myslím, že tyhle věci by měl dělat někdo jinej,“ prohlásila na rádiu Evropa 2 o moderátorech 21. ročníku soutěže Miss České republiky hubatá modelka Agáta Hanychová (23).

Podobně se vypořádala i s Richardem Krajčem (31), který spolu s Alešem Juchelkou (32) v sobotu večer uváděl předání cen Anděl 2008. „Docela mě pobavilo, jak si Češi hrajou na předávání MTV cen nebo Grammy nebo co to bylo. Myslím si, že by už měli začít zaměstnávat moderátory a ne zpěváky, no.“ Liborovi Boučkovi, moderátorovi Evropy 2, pak vzkázala: „Libore, rychle začni zpívat!“.

Nám se podařilo zjistit, proč je Agáta tak nabroušená na české moderátory. Ona sama si totiž nedávno řekla o dvacet tisíc korun Adamovi Nedbalovi z moravské agentury Adam Agency. Za pouhé dvě hodiny moderování na jedné z jeho akcí! Nedbal považoval její požadavek za vrchol drzosti. Agátino moderování totiž připomíná dýchavičnou lokomotivu, které upadla všechna kola.


25.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.