Karel Voříšek: Přivedl si domů exmilence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karel Voříšek: Přivedl si domů exmilence!

Karel Voříšek si právě přivádí exmilence k sobě domů.
Karel Voříšek si právě přivádí exmilence k sobě domů. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Moderátor »nováckých« Televizních novin Karel Voříšek (45) štěstím jen září. Je totiž až po uši zamilovaný – do bývalého rozhlasového moderátora a současného mluvčího ministerstva vnitra Vládi Řepky (30)! Voříšek už si ho dokonce nastěhoval k sobě domů!


Milenci spolu už jednou žili, ale před necelými dvěma roky se rozešli. Teď jsou ale už zase spolu a my načapali Voříška právě ve chvíli, kdy si Řepku vedl k sobě domů. Tam se ale moc dlouho zamilované hrdličky nezdržely. Po necelých deseti minutách se oba, již převlečení, přesunuli do Voříškova luxusního volva, které zaparkoval před domem, a zamířili do vily Voříškovy matky v Klánovicích, kde zůstali celou noc.

A jak oblíbený moderátor reagoval, když jsme mu řekli, že máme jeho fotografie s Vláďou Řepkou a víme, že spolu bydlí? „Do toho, s kým se kamarádím, vám nic není. Víc k tomu nebudu nic říkat,“ sdělil stručně Voříšek. Stejně reagoval i Řepka: „Vůbec vám do toho nic není, s kým se přátelím. Na shledanou.“ Chlapci, proč svou lásku tajíte…?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.