Bartošová se dvěma bodyguardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová se dvěma bodyguardy!

Pomeje z Ivety nespustil oči.
Pomeje z Ivety nespustil oči. (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Přísná izolace! V tomto duchu pojala koncert AntiEthanol megapárty v pražské Lucerně zpěvačka Iveta Bartošová (42), pro niž to bylo první vystoupení od její skandální dovolené v Egyptě, kde se nechala pro noviny fotit s odhalenými ňadry.

Jiří Pomeje: »Já ukázal pindíka, a nikdo mě nevyfotil…«

„Celou dobu byla Iveta zalezlá v šatně, a když šla na pódium, měla dva »bodyguardy« zezadu ji jistil její manžel Jiří Pomeje (44) a zepředu jedna z organizátorek koncertu, aby se jí nemohl nikdo na nic ptát,“ uvedl očitý svědek ze zákulisí.

Bartošová byla celý večer hodně zaražená, nerozveselila ji ani dovádivá kapela XXL – Maxim Turbulenc, která slavila už 15 let své existence. A jak populární »Maxíci« hodnotí nahé fotky Bartošové? „Nemáme s tím problém, člověk se narodil nahý, tak co,“ krčili členové kapely rameny a Petr Panocha, zvaný Pancha, dokonce přidal se smíchem šťavnatou informaci: „Zrovna teď si mi stěžoval Jirka Pomeje, že on běhal v Egyptě s pindíkem venku, a nikdo ho nevyfotil.“

V Lucerně řádil i zpěvák Michal David (48). Společně se Sagvanem Tofim (45) do sebe lámali jeden panák za druhým a Michal David v povedeném maršálském kostýmu vykřikoval: „Jsem Napoleonem české a slovenské pop music!“

Michal David křičel,že je Napoleonem…

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.