Jiří Pomeje: Hádky a boj o 12 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Pomeje: Hádky a boj o 12 milionů!

Aby Jiří Pomeje nepřišel o majetek, přepsal jej na Míšu Kuklovou.
Aby Jiří Pomeje nepřišel o majetek, přepsal jej na Míšu Kuklovou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zkrachovalý producent Jiří Pomeje (44) straší bývalou manželku Michaelu Kuklovou (40) ze spaní i pár let po rozvodu! Míše totiž hrozí, že bude na mizině.

Míša Kuklová má strach!

Pomeje na ni totiž měl převést veškerý majetek poté, co začalo hrozit, že o vše přijde kvůli věřitelům. Konkursní správkyně však lest prokoukla a věc je stále u soudu!

„Soud v první instanci pro nás dopadl neúspěšně. Podle soudu se nám nepodařilo prokázat, že Pomeje na ni převedl majetek nikoli z lásky, ale protože ho chtěl schovat před věřiteli. Protože v té době ale existoval pravomocný rozsudek na směnečný platební rozkaz na sedm milionů korun, domníváme se, že chtěl opravdu zkrátit věřitele na jejich právech. Proto jsme se odvolali a doufáme, že vyhrajeme,“ věří konkursní správkyně Tereza Klečková.

I když Kuklová tvrdí, že manželstvím s Pomejem nic nezískala, pravda je prý jiná. Šeptandou se nese částka až kolem 12 milionů korun! Když jsme ji včera chtěli požádat o vyjádřená, nezvedala telefon.

A Pomeje si i přes všechny průšvihy nedá pokoj. Na křtu knihy s příhodným jménem Slabiklhář Václava Upíra Krejčího ztropil skandál – slovně zaútočil na zpěváka a producenta Martina Franceho. „Napadl mě kvůli mému vyjádření ke skandálu s odhalenými fotkami jeho ženy Ivety Bartošové. Za tím, co jsem řekl, si stojím, opravdu bych zvažoval její angažování v představení pro děti,“ říká Martin France. Pomeje mu ale za jeho výrok uštědřil několik peprných slov. „Já tě zničím!“ syčel vztekloun Pomeje.

Jeho špatná nálada možná vychází z dalšího trestního oznámení kvůli poškozování věřitele (od státní pokladny dostal na film Andělská tvář osm milionů, ty nevrátil a ani v dalších bodech nedodržel smlouvy). Za to mu hrozí až osm let tvrdého žaláře. A proti státu už asi Pomeje osvobozující rozsudek neuhraje…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.