Adéla Gondíková - Je sexy a je volná! S manželem už se dohodla na rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adéla Gondíková - Je sexy a je volná! S manželem už se dohodla na rozvodu!

Adéla Gondíková
Adéla Gondíková (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Je konec! Šestileté manželství herečky a moderátorky Adély Gondíkové (35) s Ondřejem Brouskem (28) je definitivně v troskách.

Je konec! Šestileté manželství herečky a moderátorky Adély Gondíkové (35) s Ondřejem Brouskem (28) je definitivně v troskách. „Už jsem za tím zavřela dveře, skončilo to,“ svěřila se Gondíková na módní přehlídce kamarádce s tím, že s Ondřejem se už na všem dohodli. Rozvod je zřejmě za dveřmi!

Místo truchlení po Brouskovi se teď prý Gondíková věnuje spíš dceři Nelle (4), práci a hledání nového partnera. Na přímý dotaz, jaká je její rodinná situace, ale odpovědět nechtěla. „Nezlobte se, já o tom mluvit nechci a nebudu,“ zakroutila hlavou.

Vedle Gondíkové, která módní přehlídku Marella moderovala, se mezi hosty objevila i operní diva Andrea Kalivodová v sexy šatech od Zoryany Stekhnovych, držitelky titulu svatební šaty roku. Andrea však na rozdíl od Gondíkové po rozchodu s režisérem Ondřejem Kepkou už sama není a její sestra Denisa naznačuje, že nový partner Andrey je právník. Sama pěvkyně ale zatím identitu partnera pečlivě tají a věnuje se především práci – od dubna se totiž stane tváří jedné oděvní značky, za což má zinkasovat statisícovou částku. „Rozhodně se na to těším, jejich oblečení se mi velmi líbí,“ nechala se slyšet operní pěvkyně.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.