Bartošová se vrátila z Egypta - Artur se zhroutil! Ukázali mu matčina prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bartošová se vrátila z Egypta - Artur se zhroutil! Ukázali mu matčina prsa!

Artur se nestačí divit! Dostal se k němu výtisk s jeho nahou matkou!
Artur se nestačí divit! Dostal se k němu výtisk s jeho nahou matkou! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Artur Štaidl (12), syn zpěvačky Ivety Bartošové (42) a hudebníka Ladislava Štaidla (64), zažil po příletu z dovolené v egyptské Hurghadě pořádný šok! Na letišti se mu dostaly do rukou noviny, na nichž jeho maminka čtenářům ukazuje svá ňadra!

Artur Štaidl (12), syn zpěvačky Ivety Bartošové (42) a hudebníka Ladislava Štaidla (64), zažil po příletu z dovolené v egyptské Hurghadě pořádný šok! Na letišti se mu dostaly do rukou noviny, na nichž jeho maminka čtenářům ukazuje svá ňadra!

Artur si užíval dovolenou s mámou i s jejím manželem Jiřím Pomeje (44), těšil se ze své první dětské lásky, kterou vzplál ke spolužačce Zuzance (12), a neměl ani ponětí, co se děje za jeho zády. Netušil totiž, že jeho máma se v Česku chlubí na titulních stranách novin svými ňadry!

Na letišti v Praze, kde mohl český tisk konečně spatřit, nevěřil vlastním očím! A zatímco tatínek jeho vyvolené Zuzanky se pokoušel Artura před novináři chránit a odhánět je, Pomeje s publicitou problémy neměl. Pohled na Ivetino vystavené poprsí komentoval jen lehce cynickým: „Můžu být pyšný, vždyť jí to sluší!“ Ani ho nenapadlo syna své manželky chránit – a ani Iveta se k věci nevyjádřila.

Z letiště pak rodinka zamířila rovnou domů do Ivetiny vily v Uhříněvsi a jen z Arturova výrazu v obličeji bylo znát, co si asi o tom všem myslí...

16.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.