Bartošová - Odmítala se svléknout! Tohle se bála ukázat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartošová - Odmítala se svléknout! Tohle se bála ukázat!

Iveto, co to máš na prsu?
Iveto, co to máš na prsu? (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

HURGHADA/EGYPT – Tajemství stydlivosti Ivety Bartošové (42), zpěvačky, která přes všechny skandály stále zůstává na výsluní, je odhaleno!

Záhadná skvrna na ňadrech!

Iveta, která právě tráví s manželem Jiřím Pomeje (44) a synem Arturem (12) dovolenou v egyptském hotelovém komplexu, zde i přes hezké počasí neustále chodí v teplákové soupravě. Do plavek se převléká jen velmi, velmi sporadicky. Možný důvod? Její pravé ňadro hyzdí podivná skvrna...

Při nedávné návštěvě deníku Aha! v egyptském přímořském letovisku Iveta odhalila své tělo jen dvakrát. A to jen v momentě, kdy vzápětí rychle skočila do vody. A právě tehdy vznikl snímek, který vyvolává řadu otázek. Co to má, proboha, Iveta na pravém prsu? Názory odborníků se různí – jedni mluví o obyčejném akné, druzí o špatně zhojené jizvě po odstranění znaménka, třetí spekulují o následku její snahy otěhotnět. „Vzhledem k tomu, že se přiznala ke snaze o miminko, mohlo by jít opravdu i o následek hormonální léčby. Její vedlejší účinky se objevují sice ojediněle, ale popisují se jako výkyvy nálad, kolísání tělesné hmotnosti a mohou se objevit i takovéhle pupínky, v obličeji i po těle,“ říkají lékaři.

Každopádně sluníčko a zdravý mořský vzduch by Ivetě od podivného útvaru na těle mohly pomoci. Jenže ona se zatím už kvůli strachu z toho, aby si ji někdo z turistů nezvěčnil obnaženou a nedal snímky novinám, paří v teplákách. Iveta totiž zájezd dostala darem od spřátelené cestovky a dostala se tak do destinace, kde je Čechů jak na Václaváku. Autogramy zde proto musí rozdávat snad i na toaletě.

Bartošová si prostě dovolenou příliš neužívá. A tisíce kilometrů od domova žije snad ještě ve větším napětí než v Česku. „Až do konce pobytu budu na trní, co všechno se mi může stát. Potřebuju klid a nemám ho,“ plakala nám nedávno do telefonu. Snad se od moře nevrátí ještě víc psychicky vyčerpaná, než k němu odjela...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.