Štáb VKV volá: Dano, chceme tě zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Štáb VKV volá: Dano, chceme tě zpět!

Dana Morávková svým mlčením znervózňuje štáb Velmi křehkých vztahů! Odejde, nebo ne?
Dana Morávková svým mlčením znervózňuje štáb Velmi křehkých vztahů! Odejde, nebo ne? (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA - Štáb nejsledovanějšího seriálu televize Prima Velmi křehké vztahy má jasno!

Ale bez tebe se svět nezboří

Přestože některá média odsoudila seriál ke konci kvůli chystanému odchodu herečky Dany Morávková (37) alias mrchy Andrey, ostatní lidé, kteří na seriálu pracují, nechtějí, aby Danin úprk na konkurenční Novu »jejich« práci zničil. „Nejsme žádní sirotci. Chtěli bychom, aby Dana u nás zůstala, ale byla by škoda spojovat konec seriálu s jejím odchodem,“ doufají ve štábu.

Morávková se zatím kvůli stále probíhajícím jednáním obrnila mlčením, což jen zvyšuje nejistotu ve štábu VKV, který neví, co se děje a je mu líto, že se o Danině odchodu a konci seriálu dozvídá jen z tisku. Diplomatické jsou i scenáristky Bártů. „Dana se role Andrey zhostila se ctí a diváci na ni určitě dlouho nezapomenou. Pro mnohé se Andrea stala ikonou,“ říká Kateřina Bártů. Jak to bude se seriálem dál se zatím jen spekuluje, jisté ale je, že se míří do finiše. „Není tajemstvím, že Bártů mají řadu nabídek a chtějí se věnovat i jiným projektům. O pokračovaní seriálu je vždy přesvědčovala Prima. Samy by seriál ukončily již dříve. Mělo se za to, že až o prázdninách skončí stávající řada, mohlo by se udělat ještě pár definitivně posledních dílů tak, aby seriál skončil o Vánocích. Rozhodnout se má po neděli. Jenže potom, co se událo okolo Dany a jak se to prezentovalo v médiích, si nikdo není ničím jistý,“ přemýšlí zdroj z Primy.

„Konec seriálu je ale jen rozhodnutím Primy, s jejím odchodem nebo setrváním se to nezmění. Spíš nás mrzí způsob, jakým jsme se to dozvěděli. Pořád doufáme, že zůstane, ale proč něco neřekne a jen mlčí?“ dodává. V kuloárech televize Nova se zatím šeptá, že »přetažením« na Novu si Morávková, která s třinácti tisíci za natáčecí den byla na Primě hvězdou, stejně moc nepomůže. V Ordinaci by měla mít roli menší a navíc, seriál Novy má totiž skončit svůj provoz jen o něco později než VKV, a to na jaře příštího roku.

Co by s Danou udělali v Dallasu?

Nejslavnější světová mýdlová opera o ukrutně bohaté naftařské rodině Ewingů se také potýkala se zlobivými herci. Jak řešili vyjednávání o penězích nebo konec v seriálu?

  • Patrick Duffy alias Bobby Ewing
    Herec se rozhodl odejít a tak ho přejeli autem. Když se po roce chtěl do seriálu vrátit, řeklo se, že jeho nehoda byla jen zlý sen, děj se vrátil o rok zpět a všichni dělali jako že nic!
  • Larry Hagman alias J.R. Ewing
    Když představitel padoucha J.R. příliš tvrdě vyjednával o penězích, nechali ho scenáristé postřelit a zafačovat mu obličej. Kdyby herec nepodepsal, nahradil by ho jiný a svedlo by se to na plastiku!
  • Victoria Principal alias Pamela Ewing
    Herečka ztvárňující krásnou Pamelu dala seriálu sbohem, ale scenáristi se s ní tak rychle rozloučit nehodlali. Pár posledních dílů za herečku odehrála její dvojnice, namaskovaná a učesaná přesně podle ní!
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.