Aneta rozbouřila dav | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Aneta rozbouřila dav

Aneta to na pódiu pořádně rozjela.
Aneta to na pódiu pořádně rozjela. (Aha!: Hana KALVACHOVÁ)

ČESKÝ BROD – Letošní hudební festival Rock for people v Českém Brodě proběhl ve velkém stylu. Na čtyřech scénách se totiž objevila česká hudební špička a mnoho zahraničních hvězd. Zahráli Manu Chao, Fun Lovin´ Criminals, Wohnout, Divokej Bill a desítky dalších.

Jedním z největších taháků však byla tradičně cenami ověnčená SuperStar Aneta Langerová (19).Ta to během svého vystoupení pořádně rozjela a tisíce lidí zpívaly s ní. A dav diváků si dokonce vynutil přídavek. Aneta však měla kromě bouřlivé podpory publika i další důvod k radosti. Zanedlouho totiž bude tetou. Manželka jejího bratra a zároveň manažera Nikoly je už v pokročilém stupni těhotenství. Přesto si nenechala koncert slavné švagrové ujít a všechno pečlivě natáčela na video.

Přestože se Aneta před koncertem schovávala v přistaveném autě, za soumraku už si dovolila vylézt ze své nory a v doprovodu jednoho ze členů kapely si šla do VIP stanu poslechnout některé ze svých kolegů.

Další informace o festivalu Rock for people čtěte již zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.