Artur už má holku! A Bartošová je teď spolu vzala k moři! Exkluzivní reportáž z Egypta... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Artur už má holku! A Bartošová je teď spolu vzala k moři! Exkluzivní reportáž z Egypta...

Zuzana a Artur si užívají opravdu adrenalinové zážitky. Samozřejmě probíhá všechno společně.
Zuzana a Artur si užívají opravdu adrenalinové zážitky. Samozřejmě probíhá všechno společně. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

HURGHADA – Je mu 12 let, a to už kluci začínají myslet na sex. Hormonům prostě neporučíš! A i s Arturem (12), synem zpěvačky Ivety Bartošové (42) a Ladislava Štaidla (63), se očividně »cosi« děje. Bezhlavě se zamiloval do své spolužačky Zuzanky (12), se kterou teď navíc může trávit celé dny na dovolené v Egyptě!


Artur (12), syn Ivety Bartošové
Zamilovaný až po uši!

A tohle je ona, jeho Zuzanka!

Ano, s Arturem zuřivě cloumá ten nejsilnější a nejvřelejší cit na světě – láska! Jeho první… Kliknutím zvětšete„Tři dny jí vyráběl valentýnku,“ říká téměř s dojetím jeho maminka Iveta Bartošová.

Kliknutím zvětšete„Je to čistá dětská láska, hrozně mu to závidím,“ je na nevlastního syna hrdý i Bartošové manžel Jiří Pomeje. Artur, poznamenaný mnoha skandály své mámy i hádkami rodičů (Bartošové a Štaidla), se tak konečně cítí šťastný. Dříve mu na radosti nepřidávalo, že mu spolužáci ve škole předhazovali noviny a časopisy rozebírající pikantnosti z Ivetina soukromí, dnes ale dýchá stejný vzduch s milovanou dívkou, a to mu stačí ke štěstí. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšetePři celodenních hrátkách v egyptském aquaparku mu téměř nemizí úsměv z tváře. A důvod je absolutně zřejmý – krásná Zuzanka je stále po jeho boku. S ní však i její bratr, jenže v tomto věku asi nejde o nic víc než o pouhou přítomnost dívky, do níž je chlapec bezhlavě zamilovaný.

Zuzanka je dcerou Ivetiny sousedky z Prahy-Uhříněvsi a po odchodu chůvy Goldy i nové pomocnice Evy Švicové, která i s manželem chlebodárkyni na dovolenou doprovodila.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteBohužel – Zuzanka zatím Arturův zájem příliš neopětuje. Zatím… Třeba ji ještě takové věci nezajímají. Anebo už se v ní naopak probudila žena a s Arturem si trochu hraje. Pokud je ale Artur po své mámě, tak to jen tak nevzdá.

Arture, celá redakce Aha! ti drží palce! Bojuj…

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.