Kylie Minogue: Moje nemoc nás všechny těžce zasáhla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kylie Minogue: Moje nemoc nás všechny těžce zasáhla

Kylie Minogue zvítězila nad zákeřnou chorobou. Už plánuje svou budoucnost.
Kylie Minogue zvítězila nad zákeřnou chorobou. Už plánuje svou budoucnost. (: Profimedia.cz)

LONDÝN – Kylie Minogue (38) je zpět a v plné síle. První rozhovor od doby, co zvítězila nad zákeřnou rakovinou prsu, poskytla britské televizi Sky One.

  • Rodina mě podržela

  • Chci se brzy vdát

Kylie Minogue (38) je zpět a v plné síle. První rozhovor od doby, co zvítězila nad zákeřnou rakovinou prsu, poskytla britské televizi Sky One. V rozhovoru mluvila otevřeně o svém boji s rakovinou, o svém pocitu bezmoci, když se dozvěděla diagnózu i o věcech příštích.

Naproti moderátorovi sedí tichá dívka. Zavře oči – na sekundu, která se zdá být věčností. Mlčí. Její rysy v obličeji ztvrdnou. Snaží se zadržet slzy. Když znovu otevře oči, pokračuje v tiché řeči.

O nemoci se Kylie Minogue dozvěděla v květnu 2005, když navštívila svou rodnou Austrálii. Zpráva nezaskočila jen ji, ale celou její rodinu. Kylie Minogue v rozhovoru pro televizi řekla: „V okamžiku, když mi můj lékař sdělil diagnózu, úplně jsem oněměla. Mí rodiče byli u lékaře se mnou. Nikdo z nás té strašné zprávě nechtěl uvěřit.“ Všichni byli zmateni a Kylie vůbec netušila, co říct. Chtěla jen pryč z toho místa, které jí málem zničilo život: „Jen jsem řekla, že musím stihnout letadlo.“ Rodiče ale odpověděli: „Ne, zůstaneš tady, nikam nepoletíš.“

Kylie Minogue tedy zůstala v Austrálii. Podrobila se operaci, a podstoupila únavnou a vleklou chemoterapii a ozařování. Měla štěstí, tato léčba zabrala a v březnu si mohli všichni fanoušci oddechnout. Kylie nad nemocí zvítězila. Teď plánuje budoucnost a uvažuje o svatbě se svým přítelem francouzským, fotografem Olivierem Martinezem (40): „Je to muž mého života. Neopustil mě, když jsem bojovala s nemocí, naopak mi v boji pomáhal.“ A po svatbě přijde na řadu miminko. Kylie se směje: „Ráda bych, ale ještě je brzy. Pěkně jedno po druhém.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.