Dana Morávková: Vyšoupne z Ordinace Plánkovou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dana Morávková: Vyšoupne z Ordinace Plánkovou?!

 (: ara)

PRAHA – Vypočítavá potvora Andrea Rubešová zmizí z »primáckého« seriálu Velmi křehké vztahy. Jestli zemře na záhadnou chorobu, nebo odjede na dlouhou zahraniční cestu, zatím netuší ani sami tvůrci »Vékávéček«.

Jisté je jen to, že herečku Danu Morávkovou (37) už za pár měsíců uvidíme v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě. Důvod? Jako vždy: vyšší honorář...

Útěk hlavní seriálové hvězdy ke konkurenci není pro Primu nijak příjemný. „Hrozně se tady roznesla zpráva, že Dana odchází," přiznal Blesku jeden ze zaměstnanců TV Prima. TV Nova, ani sama herečka se k přestupu nechtějí vyjadřovat. Podle důvěrných informací by měla ve »vékávéčkách« skončit za dva měsíce.

Tajemstvím také zatím zůstává, koho v Ordinaci vyšoupne. Že její role v seriálu bude výrazná, o tom nikdo nepochybuje. Šušká se, že to odskáče MUDr. Magda Tárová v podání Markéty Plánkové (30)!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.