Zpověď Renčovy milenky - Už se musím přiznat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpověď Renčovy milenky - Už se musím přiznat...

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Zdá se, že milenek má známý režisér Filip Renč (40) více než prstů na rukou i nohou dohromady!

Zatímco jistý společenský časopis zveřejnil informace o jeho vztahu s nejmenovanou pornohvězdou, pro deník Aha! zase promluvila dívka, s níž loni v létě Renče fotoreportéři načapali na rande. Jmenuje se Pavlína Štěchová a tvrdí, že s Renčem se stýká stále!

Stávající Renčova oficiální partnerka Jarmila Tabačková alias Jerry musí být svatá žena. Jen málo dívek snáší »veřejné« nevěry svého milého s tak pokerovým obličejem. Většinou se totiž Filipovy milenky obrňují mlčením, na což režisér hřeší s tím, že kde není žalobce, není ani soudce. A to, že jej média občas někde s někým načapají? Není nic jednoduššího, než Jerry vysvětlit, že se jedná o spiknutí proti jeho osobě a počestnosti.

Jenže deník Aha! z jedné z nich, Pavlíny Štěchové, přiznání vymámil! Nejprve se vykrucovala, ale po chvíli změnila názor a vztah s Renčem potvrdila. „Já na něj nechci nic práskat. Stále se spolu stýkáme a máme teď hezký vztah. To, že to praskne, mi neprospěje ani ve škole ani v práci, ale asi nejde dělat nic jiného, než to přiznat,“ řekla. Podle našeho zdroje ale všechno tak růžové nebylo. „Chodili spolu přes půl roku. Tedy spíš spolu spali a Filip jen hýřil sliby, jak se s Jerry rozejde. Skutek ale utekl a té holčině zbyly jen oči pro pláč,“ vypráví.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.