ŽIVOTNÍ TRAGÉDIE REŽISÉRA HERZE (74) - Utekla mu žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

ŽIVOTNÍ TRAGÉDIE REŽISÉRA HERZE (74) - Utekla mu žena!

PRAHA – Režisér Juraj Herz (74) je v koncích. Podle informací deníku Aha! mu prý po dvaceti letech manželství utekla jeho o dvacet šest let mladší manželka Tereza Herzová-Pokorná (48). Důvod? Má mladšího milence!

Juraj teď zůstal sám nejen v životě, ale i v obrovském bytě na pražském Žižkově, kde spolu v Ondříčkově ulici vlastní činžovní dům a obývají celé jeho podkroví. Na řadu tedy zřejmě co nevidět přijde asi i rozvod a hlavně dělení mnohamilionového majetku.

Juraj se s o 26 let mladší Terezou poznal na svém filmu Galoše, ve kterém jí nabídl roli. Že by si ale ona z manželství odnesla jen pár cetek a právě galoše, nehrozí. Činžovní dům na Žižkově má hodnotu mnoha milionů, další majetek a finanční hotovost také rozhodně nejsou k zahození. „Myslím, že Jurkovi je to teď jedno. Dal by asi nevím co, kdyby se k němu Terka vrátila,“ svěřila se rodinná přítelkyně.

Mnozí z kolegů Herze i Herzovou upozorňovali, že velký věkový rozdíl nemusí mít šťastný konec. A na jejich slova došlo. „Juraj je fajn chlap, velmi pozorný, hodný, rodinný typ. To, co udělala Tereza, to ho může hodně zlomit, není už taky nejmladší a zdraví už taky nemá nejlepší,“ říká další z kolegů.

Juraj Herz nebyl během včerejška na svém mobilním telefonu k zastižení.

Autor: JAN HOFFMAN
Foto Dalibor Puchta

Autor:  takových děl,jako je Panna a netvor nebo Spalovač mrtvol,zůstal na sklonku života sám. Herečka Tereza Herzová,která si slavného režiséra brala v osmdesátých letech prý z čisté lásky,ho opustila. Důvodem,proč od manžela odešla,je jiný muž. „Má mladšího milence,Jurajovi prostě sprostě zdrhla. Juraj to nese hodně těžce,“ prozradila deníku Aha! jedna z kolegyň Terezy Herzové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.