Leoš Mareš: Milionáři ho v domě nechtěli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leoš Mareš: Milionáři ho v domě nechtěli!

Leoš Mareš mohl získat novostavbu jen ve chvíli, kdy souhlasili i ostatní obyvatelé luxusního komplexu na Smíchově.
Leoš Mareš mohl získat novostavbu jen ve chvíli, kdy souhlasili i ostatní obyvatelé luxusního komplexu na Smíchově. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Milionáři Leoši Marešovi (32) jsou tentokrát peníze k ničemu. K novému bydlení za padesát milionů na pražském Smíchově sice potřeboval peníze, ještě důležitější však byl souhlas ostatních obyvatel luxusního bytového komplexu.


„Tady nestačí mít peníze, lidé si mezi sebou odhlasují, kdo bude v daném komplexu bydlet. Pakliže jeden z nich nesouhlasí, nepomohou ani miliony. Tady by panu Marešovi byly peníze k ničemu. O jeho zařazení se hodně mluvilo. A nebylo to tak, že by jednoznačně všichni souhlasili. Dlouho se o tom diskutovalo, ale nakonec to dobře dopadlo a po jistých výhradách dali souhlas všichni,“ řekl nám realitní makléř, který takovéto drahé byty prodává. Teď když moderátor Ranní show na Evropě 2 získal to nejdůležitější – povolení obyvatel, musí vyřešit další problém, půl milionu korun měsíčně! Přesně tak vysoké totiž budou splátky hypotéky, kterou si Leoš vzal na svůj luxusní byt za padesát milionů!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.