Mona Lisa: Zvítězila ta nejprsatější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mona Lisa: Zvítězila ta nejprsatější!

Titulní roli v muzikálu Mona Lisa po všech peripetiích nakonec získala ta nejprsatější zpěvačka - Marta Jandová.
Titulní roli v muzikálu Mona Lisa po všech peripetiích nakonec získala ta nejprsatější zpěvačka - Marta Jandová. (Martin Hykl)

PRAHA – Bára Basiková (46), Iveta Bartošová (42), Marta Jandová (34). Tyto tři dámy se »porvaly« o hlavní roli v novém muzikálu Mona Lisa, jehož premiéra se odehraje za pár dní. V novém muzikálu bude nakonec zářit ta s největšími vnadami!

Bára Basiková (46), Iveta Bartošová (42), Marta Jandová (34). Tyto tři dámy se »porvaly« o hlavní roli v novém muzikálu Mona Lisa, jehož premiéra se odehraje za pár dní. V novém muzikálu bude nakonec zářit ta s největšími vnadami!

Lapálie s hlavní hrdinkou odstartovala na konci loňského roku zpěvačka Basiková. Ta se totiž dlouho domnívala, že role připadne jí. Jenomže producent muzikálu Oldřich Lichtenberg dospěl k jinému názoru. „Bára Basiková výrazně změnila svůj vzhled, tzn. její štíhlá postava výrazně řekněme zženštěla,“ Navíc vzápětí otěhotněla!Lichtenberg jí tedy nabídl roli matky krasné Lisy, ale to Báru naštvalo ještě víc.

Pak přišla na řadu Iveta Bartošová, která se po alkoholových excesích a pobytu v léčebně vyhrabala ze samotného dna. Pod dohledem manžela i managera Jiřího Pomeje (44) »šla do sebe«. Výrazně zhubla, ale stále se mohla pyšnit vnadnou hrudí. Jenže zameškávala zkoušky, a když na ni sprostě zaječel režisér Libor Vaculík, práskla za sebou dveřmi. A to Mona Lisa měla být její životní rolí!

Teď na scénu přichází nejmladší krev – Marta Jandová, dcera slavného rockera Petra Jandy. Ta žádné hvězdné manýry nepředvádí, pilně zkouší a neremcá. Ba co víc. Ze všech kandidátek na hlavní roli má nejkrásnějšíí a největší prsa. Posuďte sami...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.