Martina Lhotáková z Novy - Srazila autem chodce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martina Lhotáková z Novy - Srazila autem chodce!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Byla v hledáčku na novou moderátorku nejsledovanějšího zpravodajského pořadu v zemi – Televizních novin na Nově. Reportérka »nováckého« zpravodajství Martina Lhotáková (27). Teď se o ni zajímá policie! Prestižní místo moderátorky Televizních novin je tak zřejmě v nedohlednu. Co se stalo?

Byla v hledáčku na novou moderátorku nejsledovanějšího zpravodajského pořadu v zemi – Televizních novin na Nově. Reportérka »nováckého« zpravodajství Martina Lhotáková (27). Teď se o ni zajímá policie! Prestižní místo moderátorky Televizních novin je tak zřejmě v nedohlednu. Co se stalo?

Půvabná reportérka totiž 6. února ve večerních hodinách srazila chodce, který byl hospitalizován na chirurgii Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí. A to jí v kariéře zcela jistě nepomůže.

„Ano, v ten den došlo na Modřanské ve směru jízdy ke Komořanské k dopravní nehodě. Řidička měla zakrytý výhled na levou stranu souběžně jedoucím vozidlem. Při nehodě vznikla hmotná škoda na jejím vozidle a došlo k lehkému zranění chodce,“ potvrdila informace deníku Aha! mluvčí pražské policie Eva Miklíková. Dle našich informací však byla na policii nejdříve nahlášena zpráva, že řidička vjela na chodník, kde srazila chodce.

„Ta nehoda je ještě v šetření. Nejen mezi mé, ale i další auta vběhli tři Ukrajinci, kteří dobíhali tramvaj. Razantně popírám, že bych vjela na chodník. Mám na to dokonce svědka, který mi může vše dosvědčit,“ brání se s vážnou tváří Martina Lhotáková, jež se cítí poškozena. O zdravotní stav dvacetiletého Ukrajince se ale absolutně nezajímá.

„Já jsem poškozená, jela jsem povolenou rychlostí. Samozřejmě mi vznikla na autě škoda, ale vzhledem k tomu, že jsou to Ukrajinci, tak po nich nebudu nic chtít. Reálná vymahatelnost té škody se podle mě blíží nule,“ dodala nakonec moderátorka Lhotáková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.