Jiří Langmajer (42): Záhadné cesty k lékaři do Tábora - Tajná léčba depresí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Langmajer (42): Záhadné cesty k lékaři do Tábora - Tajná léčba depresí?

I když je VIP osobností, v čekárně musí čekat jako kdokoli jiný.
I když je VIP osobností, v čekárně musí čekat jako kdokoli jiný. (pro Aha! – Marek Hofman)

TÁBOR – Hvězda »nováckého« seriálu Ordinace v Růžové zahradě Jiří Langmajer (42) se jezdí tajně léčit do Tábora. Důvod? Chce snad ututlat svou maniodepresivní psychózu?

Hvězda »nováckého« seriálu Ordinace v Růžové zahradě Jiří Langmajer (42) se jezdí tajně léčit do Tábora. Důvod? Chce snad ututlat svou maniodepresivní psychózu? Nedělnímu Aha! se ale přesto podařilo zjistit, že Langmajer, který nedávno opustil manželku a dvě děti kvůli fl irtu s modelkou Petrou Faltýnovou (30), jezdí do Tábora na akupunkturu. A právě tou se těžké deprese a psychické poruchy léčí!

Populární herec, který je známý vznětlivou povahou a ne zrovna přátelským přístupem k novinářům, se skutečně jezdí léčit z Prahy sto kilometrů k doktoru Rastislavovi Jánoškovi už nějaký čas. „Jojo, už jsem ho tu viděla, jezdí sem na akupunkturu,“ prozradila nám jedna ze zdravotních sester z polikliniky v Táboře.

Ale co si dvaačtyřicetiletý Langmajer na poliklinice léčí? Akupunkturou se dá léčit cokoli. Jak právě jeho maniodeprese, tak třeba problémy s páteří, kterými herec také trpí. Léčit se dají i zažívací potíže, potíže s erekcí, bolesti hlavy nebo migréna.

Právě u hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě ale připadá v úvahu asi léčba maniodepresivních stavů, kterými v dnešní době trpí tisíce lidí a řada umělců, například Marek Vašut, Petr Muk nebo kdysi Miloš Kopecký…

Když se však reportér Nedělního Aha! na VIP pacienta ptal v ordinaci doktora Jánošky, který donedávna působil jako lékař národního týmu cyklistů, odpovědi se nedočkal. Zdravotní sestra, která zvedla sluchátko na dotaz, proč dojíždí Jiří Langmajer z Prahy až do Tábora, jen odsekla: „No snad si nemyslíte, že se o tom s vámi budeme bavit,“ a zavěsila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.