Silikonová Lucie Hadašová - V autě už nepotřebuje airbagy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Silikonová Lucie Hadašová - V autě už nepotřebuje airbagy!

 (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – „V autě už teď Lucka vůbec nepotřebuje mít airbagy! Co dala za operaci, to teď ušetří na autě...“ Takto komentovala na včerejším udělování cen Zlatý volant silikonové půvaby modelky Lucie Hadašové (22) její závistivá kolegyně.


Lucie tu předváděla působivý korzet od návrháře Petra Lakrona.

„Ale já jsem s nimi absolutně spokojená! A je mi jedno, kdo si co říká!“ bránila Lucie svou monumentální ozdobu. Prozradila nám i jedno tajemství: kdyby totiž měla předvádět takovýhle model s malými ňadry, pěkně by ji to bolelo.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete„Kdybych měla malá prsa, tak bych o jejich zvětšení také vážně přemýšlela,“ přiznala nám Lucčina kolegyně Barbora Kolářová (24). „Naštěstí ke mně byla příroda štědrá...“

Lucie Hadašová plastiku ňader podstoupila na konci roku 2007 na jedné soukromé brněnské klinice. Zákrok si nechala schválit od rodičů i agentury a naplánovala si jej tak, aby se mohla s novými ňadry objevit na loňském finále České Miss. „Nijak se tím netajím, že jsem si prsa nechala zvětšit. Měla jsem sotva jedničky a teď mám trojky, není to přehnané a cítím se lépe,“ prohlásila tehdy Hadašová. Krátce po operaci Lucie zapózovala i pro magazín Playboy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.