Bendová, Kostková i Vendula Svobodová: To je ale úroveň... Z večírku si odnášely jídlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bendová, Kostková i Vendula Svobodová: To je ale úroveň... Z večírku si odnášely jídlo!

Alice Bendová odjížděla domů s pěknou výslužkou.
Alice Bendová odjížděla domů s pěknou výslužkou. (Aha! – David Kundrát)

BRNO – Snad jedině Vendula Svobodová (36) drží dietu a je na zdravé stravě. Ředitelka nadace Kapka naděje si totiž ze zahajovacího večírku v Brně odnesla jen jablko a pomeranč. Co si však do svých aut nakládaly dámy Tereza Kostková (32) a Alice Bendová (35)?


„Terka celý večer nejedla, naložte jí pěkně řízečky,“ orodovala u číšníků Milada Karasová. A s prázdnou neodjížděla ani Alice Bendová. „Dva plátky vyuzený šunky? Může být,“ smála se Alice a ke svému vozu Volkswagen Touareg si odnášela tácek s šunkou od kosti. „Oni si snad z večírku odnášejí jídlo!“ padala do mdlob Svobodová. Ta přitom také neodešla s prázdnou. Se svým ovocem však za svými kamarádkami zaostávala.

Kliknutím zvětšeteSvobodová, stejně jako její přítel Patrik Auš, se přitom celý večer drželi na míle daleko od alkoholu. A Vendula okamžitě vysvětlila proč: „Jedeme ještě dneska v noci domů a ty cesty byly fakt katastrofické,“ bála se zpáteční cesty.

Kliknutím zvětšeteKromě Bendové se na přehlídkovém molu objevily málo známé modelky. A jen jediná finalistka Miss ČR – Veronika Chmelířová. To však rozzuřilo Miladu Karasovou, ředitelku modelingové agentury. Ta chtěla na molu více finalistek – ty se jí ale na práci za mizerné peníze vykašlaly. „Dost ji to vytočilo, měla pěkně nakvašený obličej, ale za ty peníze nám to nestojí. Navíc nám je pošlou někdy za půl roku,“ řekla deníku Aha! jedna z finalistek, která na přehlídku jednoduše odmítla přijet.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.