Hvězda seriálu Ulice Šárka Ullrichová: V noci mě přepadli a zmlátili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Hvězda seriálu Ulice Šárka Ullrichová: V noci mě přepadli a zmlátili!

PRAHA – Herečka Šárka Ullrichová (34), hvězda seriálu Ulice, která již několik měsíců úspěšně abstinuje z drogové závislosti, málem přišla o život! Hvězda seriálu Ulice se přiznala, že kdysi v drogovém deliriu vyvolala šarvátku, po které skončila s ošklivě rozbitou hlavou v nemocnici.


Hrůzostrašná zpověď

> Byla jsem opilá a pod drogami
> Ten chlap byl velkej, plešatej...

„Přepadli mě na Žižkově. Asi jsem se s někým pustila do hádky a akce vyvolala reakci. Probrala jsem se na policajtech, řinula ze mě krev a ptali se mě, kdo to udělal,“ svěřila se Ullrichová v rozhovoru pro magazín Lidových novin.

To si ale Ullrichová, která musela podstoupit po noční nakládačce plastickou operaci, vůbec nepamatovala. „Odvezli mě na plastiku, kde mě sešili. Nevím, jak jsem se odtud dostala domů, ale ráno se mi udělalo špatně. Jela jsem na rentgen, kde zjistili, že mám otřes mozku. Nechtěla jsem tam ale zůstat, tak jsem podepsala revers. Neměla jsem k sobě žádnou úctu,“ přiznává nadaná herečka, která má dodnes po tomto incidentu v noci zlé sny. „Nevím, kdo mi to provedl, ale ten člověk, velkej, plešatej, jeho velká pěst, se mi vrací v nočních můrách. Musela jsem se předávkovat sedativy a alkoholem. Nevím, jak jsem to mohla přežít… Potom jsem doma napadla přítele, protože mi vzal prášky. Tak zavolal policajty – no ti se taky podivili, když viděli takhle zuboženou ženskou… Pak jsem nějak v pět ráno jela na Vinohrady, kde jsem strávila snad dvanáct hodin, vůbec si to nepamatuju. Pak mě rodiče našli v parku na lavičce a odvezli do Bohnic,“ svěřuje se představitelka Zuzany z »nováckého« seriálu Ulice, která je v seriálu taktéž závislá na drogách.

„Nikdy jsem sice na natáčení nepřišla zfetovaná, ale v kocovině jo, což u té role zase až tak nevadilo. V maskérně se mnou moc práce neměli. Stačilo mě odlíčit,“ směje se herečka, která brala extázi i kokain, přesto se dokázala zvednout z úplného dna. „Nebyla jsem fyzicky závislá, abych se ráno budila v potu a klepavkách. To ale bylo za pět minut dvanáct, abych do toho takhle zahučela. V Bohnicích jsem byla v roztřiďovacím pavilonu, kde jsem viděla, kam až jsem to mohla dotáhnout. Vyděsilo mě to,“ vypráví Ullrichová, kterou od záhuby zachránily tři a půl měsíce strávené v protidrogové léčebně. „Jsem venku od 3. září a za tu dobu jsem přišla o dost známých ze showbyznysu. Ale nemrzí mě to. Mám kolem sebe okruh přátel, kteří mě podporují, a ti, co mě opustili, byli jen na zábavu,“ říká herečka, která se nedávno po 7 letech rozešla s přítelem.

A nakonec vzdychne, že by ráda, aby o ní lidé už nemluvili jako »o té feťačce«, ale koukali spíš na její práci. „Žiju novou kapitolu života. Snad se už nic nezkazí,“ dodává Ullrichová, která stále ještě dochází do léčebny na terapie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.