Leona Machálková: Smír se synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Leona Machálková: Smír se synem!

Leona Machálková pozvala i Petra Svobodu, syna svého bývalého milence Karla Svobody. Ten dorazil s manželkou Luciou (vlevo).
Leona Machálková pozvala i Petra Svobodu, syna svého bývalého milence Karla Svobody. Ten dorazil s manželkou Luciou (vlevo). (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Intimní poměr mezi zesnulým Karlem Svobodou (†68) a Leonou Machálkovou (41) nebyl o lásce, ale o sexu a kšeftu. Utajen zcela jistě nezůstal ani před dětmi Karla Svobody. A Leona Machálková se po letech rozhodla opět navázat vztah s rodinou po zesnulém skladateli.


Exmilenka Karla Svobody chce obnovit vztah s Petrem Svobodou

„Jsem ráda, že se po tolika letech zase znovu setkáváme, měli bychom obnovit naše přátelství, třeba společnou večeří,“ promlouvala k synovi Karla Svobody Petrovi (28) Leona. Ten se tvářil neurčitě a žádnou odpověď ze sebe nevysoukal. Petra i s manželkou Lucií Gažiovou (29) pozvala Machálková na prohlídku restaurace Arsenal, kde předváděl své výtvory Bořek Šípek (59).

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKojící matka Lucia Gažiová se na párty Bořka Šípka zdržela jen krátce. Synek Ferdinand Svoboda, kterého nechali manželé poprvé v péči cizí osoby, si totiž žádal krmení. „Ještě pořád kojím, syn je zdravý a spokojený,“ řekla šťastná maminka a manželka Petra Svobody. Leona Machálková a Bořek Šípek do své restaurace pozvali samozřejmě spoustu hostů. Ochutnat jídlo a prohlédnout si Šípkovy skleněné vázy přišly mimo jiné i dámy Černochovy. Tereza dorazila s novým účesem, po dlouhé době je z ní zase blondýna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.