Producent Mony Lisy: Bartošová u mě skončila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Producent Mony Lisy: Bartošová u mě skončila!

Včera po dvanácté hodině ještě Iveta Bartošová zkoušela. Byla však naprosto nepřipravená.
Včera po dvanácté hodině ještě Iveta Bartošová zkoušela. Byla však naprosto nepřipravená. (Aha! – Maria Rušínová)

PRAHA – Muzikál Mona Lisa přišel tři týdny před premiérou o Ivetu Bartošovou (42). „Ano, opravdu se Iveta v jednu hodinu odpoledne sebrala a s Jirkou Pomeje odešli,“ řekl včera deníku Aha! producent muzikálu Oldřich Lichtenberg.

„Stál jsem o Ivetu, dokonce měla tento týden ještě hájení z mé strany, ale dnes přišla na zkoušku a absolutně neuměla text,“ pokračuje Lichtenberg. Iveta tak v muzikálu definitivně skončila.

Ještě ráno se zdálo, že Iveta přeci jen do muzikálu nastoupí. „Sice dorazila, ale když se postavila na pódium, bylo vidět, že je v duševní nepohodě, režisér (Vaculík) jí měl mírným způsobem sdělit, že bohužel na dnešní zkoušku nebyla opět připravená. S pláčem pak utekla a následovala hádka režiséra s Jirkou. Nemám žádné oficiální vyjádření, ale tady skončila,“ popisuje situaci Lichtenberg. Ten už na místo Bartošové jmenoval její nástupkyni – Martu Jandovou, dceru Petra Jandy.

„Tohle už totiž nebyla reakce adekvátní, není v takové duševní pohodě, aby to dozkoušela,“ tvrdí producent, který však nemá v plánu Ivetě nic vyčítat. „Samozřejmě že tam jsou nějaké smluvní podmínky, já však nebudu po Ivetě nic chtít, mým jediným přáním je, aby se dala do pořádku. Vždy ji budu chránit i po tom, co se stalo. Tuhle ztrátu připíšu na vrub muzikálu, ale musíme pokračovat dál, za tři týdny máme premiéru,“ dodal Lichtenberg, který zřejmě nebude požadovat žádnou finanční náhradu. Kostým Ivety za dvě stě tisíc si však může strčit za klobouk. „Ten už je nám samozřejmě k ničemu,“ krčí rameny Lichtenberg.

Manžel Ivety Jiří Pomeje však vidí celou situaci jinak. „Přestože se režisér choval k Ivetě vulgárně a nedával jí absolutně žádný prostor k nazkoušení hlavní role, Iveta dělala všechno pro to, aby Monu Lisu hrála. Cítila to jako svou životní šanci. Vaculík slíbil, že se Ivetě za vulgární chování omluví na včerejší zkoušce, i kvůli naléhání producenta Iveta dorazila na zkoušku. Nejenže se režisér neomluvil, což Iveta jako dáma překousla, ale navíc se začal chovat znovu sprostě,“ líčí Pomeje. „Prostě jsem mu řekla, co si o něm myslím, že je ješitný chudák, a odešla jsem,“ dodává Iveta.

Kliknutím zvětšete

11.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.