Dara Rolins Rozčílila se na Slováky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins Rozčílila se na Slováky!

Dara Rolins se zlobí. „Nepila jsem a nehavarovala!“ brání se.
Dara Rolins se zlobí. „Nepila jsem a nehavarovala!“ brání se. (Lukáš Vrtílek)

PRAHA – Dara Rolins (36) je v šoku! Slovenská verze jednoho českého bulvárního týdeníku jí totiž vyhlásila válku!

  • Dělají ze mě alkoholičku
  • Babička z toho zkolabovala

Známou československou zpěvačku si totiž časopis vzal na paškál ve svém prvním vydání a vylíčil ji jako alkoholičku, odvrženou partnerku a nezodpovědnou matku téměř desetiměsíční dcery Laury. Podle tvrzení časopisu totiž Dara nedávno havarovala, zničila své auto a policisté jí naměřili 1,5 promile alkoholu v krvi. „Není to pravda. Horší je, že moje babička po přečtení toho článku zkolabovala a musel k ní doktor. Až dosud jsem se nesoudila, ale tohle tak nenechám!“ vyhrožuje Dara.

„Já i auto jsme v pořádku. Nezrušila jsem svoji audinu, jak píší, ani mi nikdo nenaměřil 1,5 promile v krvi. To bych v sobě musela mít půl flašky vodky, proboha! To snad nevypije ani dřevorubec!“ zlobí se Rolins s tím, že článek zkomplikoval zdravotní situaci její babičky. „Zato mí blízcí v pořádku vůbec nejsou. Ten článek vyděsil celou moji rodinu a babička měla málem infarkt, zkolabovala a musel u ní zasahovat lékař. Všechno má své hranice a míru. To, že se mi tisk už dva měsíce montuje do vztahu, to je jedna věc, ale dělat ze mě zoufalku, alkoholičku a nezodpovědnou matku, to už je přespříliš. V tuto chvíli má vše v rukách právní kancelář Zavadil a Zlesák a já jsem připravena ten časopis žalovat,“ dodává zpěvačka.

Ta kromě útoku tisku také stále řeší neveselou situaci v osobním životě. Před časem přiznala, že její vztah s muzikantem a otcem dcery Laury Matějem Homolou má vážné trhliny a prochází krizí. Tento týden se však Matěj má vracet z měsíční dovolené v Indii a jeho první kroky prý i přes krizi budou směřovat k Daře a jejich dcerce...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.