Ceny Anno 2008: Zklamaná Lucie Borhyová skončila třetí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ceny Anno 2008: Zklamaná Lucie Borhyová skončila třetí!

Lucii Borhyové to v luxusních černých šatech slušelo. Víc než ceny ji zajímal syn Lucas.
Lucii Borhyové to v luxusních černých šatech slušelo. Víc než ceny ji zajímal syn Lucas. (Aha – Martin Hykl, Petr Novotný, TV Nova)

PRAHA – Tak to je šok! Populární moderátorka TV Nova Lucie Borhyová překvapivě nezískala v soutěži ANNO 2008 titul Žena roku.

Martin Dejdar vyhrál a líbal herce Petra Vacka

Stačil pouhý měsíc, kdy se kvůli čerstvému mateřství neobjevovala na televizních obrazovkách, a diváci na půvabnou blondýnku zapomněli! Titul Ženy roku si tak odnesla herečka Zlata Adamovská. Překvapení navíc nebralo konce, když se mužem roku stal Martin Dejdar alias Ozzák!

Favoritka na vítěznou pozici se své zklamání z třetí příčky snažila skrýt, i když to pro ni určitě nebylo lehké. „Nečekala jsem, že vůbec nějakou cenu dostanu. Ani proslov jsem si nepřipravila, neměla jsem vůbec čas. Syn Lucas mě dost zaměstnává,“ přiznala Borhyová. První místo tak letos patří herečce Zlatě Adamovské. Ta se ale galavečera nezúčastnila, cenu za ni přebral její syn.

Obrovským překvapením byl i nový muž roku Martin Dejdar. Ten z vedoucích pozic sestřelil oblíbené moderátory TV Nova Reynoldse Korantenga a Karla Voříška. Když se herec šťastnou zprávu dozvěděl, byl v takovém šoku, že neudržel emoce na uzdě a dal polibek na rty kolegovi Petru Vackovi, který seděl na místě jeho manželky!

Překvapením galavečera byl i sporťák Pavel Poulíček, který za ruku láskyplně držel krásnou blondýnku, svou novou lásku.

Přímo v sále navíc natáčel svůj nový film nazvaný Jak ulovit miliardáře režisér Tomáš Vorel. Hlavní roli si zahraje Jirka Mádl, který ji vyfoukl moderátoru Leoši Marešovi.

Kliknutím zvětšete

9.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.