Milena Dvorská: Jak jsem udala svou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milena Dvorská: Jak jsem udala svou dceru!

Milena Dvorská na svou dceru opravdu podala před lety trestní oznámení.
Milena Dvorská na svou dceru opravdu podala před lety trestní oznámení. (Aha! – David Kundrát, Kateřina Kalibánová, ČTK, ara)

PRAHA – Herečka Milena Dvorská (70), Maruška z pohádky Byl jednou jeden král, dnes pláče. Dcera Lucie (44) se k ní obrátila zády a do konce života ji nechce vidět ani jejích osm dětí. Dobře však ví, že k tomu má důvod.

Deník Aha! získal dokument, který dokazuje, že právě umělkyně před čtrnácti lety poštvala na dceru a její rodinu policisty! Trestní stíhání za neposílání dětí do školy chce nyní zmařit advokátka údajného vrahaútěkáře Jiřího Kájínka Klára Slámová (31).

„Jsem babička nezletilé Julie Dvorské. Přesto, že vnučka již přesáhla věk začátku povinné školní docházky, do dnešního dne není v žádné škole zapsána a žádnou školu nenavštěvuje. Otec dítěte se jmenuje Jan Dvorský… Matka dítěte Lucie Dvorská, moje dcera, souhlasí s jeho názorem, aby osmiletá Julie školu nenavštěvovala,“ začíná text trestního oznámení Mileny Dvorské a dovolává se nejen paragrafu 217 trestního zákona kvůli ohrožování mravní výchovy mládeže, ale zároveň třeba nabádá policisty k tvrdému zásahu v rodině kvůli zeťovi Janu Dvorskému (43) alias Parsifalu Imanuelovi.

„Moje vnučka Julie musí vykonávat domácí práce za své rodiče, musí pečovat o tři malé sestry, neboť rodiče, kteří zásadně odmítají jakékoliv zaměstnání, ve dne nepracují a odpočívají, na své děti často velmi křičí a dochází tam k bezdůvodným hysterickým inzultacím,“ píše Dvorská. Jména v dokumentu, jenž jsme získali od Jana Dvorského a jeho přítelkyně Lucie, byla před lety vystřižena proto, aby policisté podle údajů nedohledali rodinu skrývající se v zahraničí.

„Zde je důkaz toho, že pravá bestie je »pohádková Maruška«! A nyní si stěžuje, že »zlá a nevděčná« dcera s ní nechce navázat kontakty. Celé udání je nenávistný výplod,“ podotýká samozvaný mesiáš Jan Dvorský.

O případ se nyní začala zajímat právnička Klára Slámová, která Dvorské zastupuje a chce vymoci jejich očištění. Za sebou má například obhajování Jiřího Kájínka, mladých českých neonacistů nebo Johna Pacovského, který se svým otcem zavraždil tři lidi.

„Většinu případů vezmu. Výjimkou jsou de facto pouze pedofilové nebo tyrani dětí, seniorů a zvířat. Musí se jednat o osoby, u kterých jsem přesvědčena o tom, že takový skutek spáchali, nikoliv ti, u kterých mám za to, že ne.“ vysvětluje Slámová.

„Je to pro nás dobré, protože slečna Slámová je šikovná a renomovaná. Navíc si nás oblíbila i po lidské stránce. Ví, že pravda je jaksi na naší straně,“ uzavírá natěšený Jan Dvorský.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.