FALTÝNOVÁ: Srnka s parohy! Langmajer jí zahýbá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

FALTÝNOVÁ: Srnka s parohy! Langmajer jí zahýbá?

Petra Faltýnová
Petra Faltýnová (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Už jste někdy viděli srnku s parohy? Stačí se podívat na dlouhonohou modelku Petru Faltýnovou (30) – to je, zdá se, přímo dvanácteračka! Zatímco Petra nedávno prakticky v přímém přenosu podvedla svého manželka, úspěšného podnikatele Simona Štekla (30), kdy ho opustila kvůli milenci Jiřímu Langmajerovi (42), teď sama zakouší vlastní medicínu.

Už jste někdy viděli srnku s parohy? Stačí se podívat na dlouhonohou modelku Petru Faltýnovou (30) – to je, zdá se, přímo dvanácteračka! Zatímco Petra nedávno prakticky v přímém přenosu podvedla svého manželka, úspěšného podnikatele Simona Štekla (30), kdy ho opustila kvůli milenci Jiřímu Langmajerovi (42), teď sama zakouší vlastní medicínu.

»Langoš« jí zahýbá s jinou! Podle zaměstnankyně hercova domovského Divadla Pod Palmovkou si totiž Jiří vodí do svého ateliéru v prostorách divadla pravidelně jistou blondýnku, kterou s Faltýnovou ve své posteli pravidelně střídá. Tvrdí to alespoň časopis Šťastný Jim. Prostopášnost ženatého Langmajera, otce dvou dcer, je známá dlouho, a Petře mělo být varováním i to, že už v začátcích jejich mileneckého vztahu si z jednoho večírku táhl do svého kutlochu jistou slečnu, jejíž odmítnutí sexuálních hrátek herce vytočilo doslova »doběla«. Není divu, že zkrotlá Faltýnová pomýšlí na »útěk« zpět do Šteklovy náruče...

Sexuální rošťák Langmajer: Zpověď dívky, kterou chtěl vyměnit za Petru

6.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.