Zonyga hvězdou muzikálu Kladivo na čarodějnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zonyga hvězdou muzikálu Kladivo na čarodějnice

Jiří Zonyga využil své poslední šance prosadit se v showbyznysu, kam chtěl celý život.
Jiří Zonyga využil své poslední šance prosadit se v showbyznysu, kam chtěl celý život.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Vítěz pěvecké soutěže X Factor Jiří Zonyga (44) dostal lukrativní kšeft. Tento bývalý řidič kamiónu se totiž podle serveru www.certnakoze.cz stal hlavní hvězdou muzikálu Kladivo na čarodějnice, kterou již brzy uvede pražské Divadlo Milenium.

Vítěz pěvecké soutěže X Factor Jiří Zonyga (44) dostal lukrativní kšeft. Tento bývalý řidič kamiónu se totiž podle serveru www.certnakoze.cz stal hlavní hvězdou muzikálu Kladivo na čarodějnice, kterou již brzy uvede pražské Divadlo Milenium.

Pro Zonygu je muzikál další novou zkušeností na kterou se, podle vlastních slov, velmi těší.

Premiéra tajemného muzikálu Kladivo na čarodějnice se připravuje na 30. dubna a vedle Zonygy se mohou diváci těšit také na Ilonu Csákovou, Sisu Sklovskou nebo Vladimíra Hrona. K podpoře a výjimečnosti tohoto projektu plánuje produkce divadla uspořádat týden před premiérou středověký jarmark v areálu Holešovické tržnice před Divadlem Milenium. Vzhledem k tomu, že bezpochyby jde o první původní český muzikál, který vychází ze skutečné historie českých zemí, s přihlédnutím k náročné realizaci a výjimečnosti prostoru Divadla Milenium, jsou naplněny všechny předpoklady významného kulturního zážitku pro širokou veřejnost.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.