Agáta Hanychová & Simona Krainová: Válka pokračuje! Agáta vzkazuje: Simono, jsi trapná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Agáta Hanychová & Simona Krainová: Válka pokračuje! Agáta vzkazuje: Simono, jsi trapná!

Agáta Hanychová se s Robertem Hájkem rozešla po dovolené v Thajsku.
Agáta Hanychová se s Robertem Hájkem rozešla po dovolené v Thajsku. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Česká Paris Hilton Agáta Hanychová (23) má za sebou další střet s modelkou Simonou Krainovou (35). Když Simona na slavnostním otevření jednoho pražského luxusního hotelu a baru Agátu zahlédla pózovat pro fotografy, napodobovala ji a na její adresu se vyjádřila ne zrovna lichotivě. Agáta si ale nic nenechala líbit.

Česká Paris Hilton Agáta Hanychová (23) má za sebou další střet s modelkou Simonou Krainovou (35). Když Simona na slavnostním otevření jednoho pražského luxusního hotelu a baru Agátu zahlédla pózovat pro fotografy, napodobovala ji a na její adresu se vyjádřila ne zrovna lichotivě. Agáta si ale nic nenechala líbit. „Bylo to trapný,“ vrátila Agáta Krainové úder na rádiu Evropa 2, kde má svoji rubriku.

„Nevím, jestli čeká dítě a stouplo jí to do hlavy tak, že se sama chová jako dítě,“ pokračovala. Válka mezi Hanychovou a Krainovou začala před časem kvůli hokejistovi Jiřímu Hudlerovi (25). S ním už více než rok chodí Krainová, ale v minulosti prošel i postelí Hanychové. Jak se zdá, vzájemná nevraživost stále trvá.

Agátin exmilenec opět v akci

V kuloárech českého showbyznysu se šušká, že se poslední milenec Agáty Hanychové – ženatý zlatník Robert Hájek – dal dohromady se zpěvačkou Markétou Poulíčkovou alias L.B.P.. Hájek to ale urputně popírá. „Ne, to určitě není pravda. Nyní chci po vztahu s Agátou mít klid. Sice měla ta holka zlaté srdce, ale potřebuje trošku vyspět, než začne žít plnohodnotný život,“ svěřil se deníku Aha! Hájek. O vztahu Poulíčkové a Hájka ví své i Hanychová. „Není to rozhodně pravda. Ale už jsem taky slyšela, že to Markéta tvrdí,“ sdělila Aha! Agáta.

Dokonalá Simona

Simoně Krainové se podařil husarský kousek. Dostala totiž nabídku zahrát si v novém seriálu s názvem Dokonalý svět. „Mám tam takovou miniroli. Nemůžu se časově vázat, protože jsem neustále na cestách. Viděla jsem už scénář a velmi se mi líbí,“ nechala se slyšet modelka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.