Vdaná Vilhelmová randí s tanečníkem ze StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vdaná Vilhelmová randí s tanečníkem ze StarDance!

Tajná schůzka Tatiany Vilhelmové a Petra Čadka se protáhla. Restauraci Vínečko opouštěli mezi posledními hosty.
Tajná schůzka Tatiany Vilhelmové a Petra Čadka se protáhla. Restauraci Vínečko opouštěli mezi posledními hosty.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Tajná schůzka v zapadlé restauraci. Vdaná herečka Tatiana Vilhelmová (30) přistižena se svým tanečníkem Petrem Čadkem (29). Další nevěra kvůli StarDance?

Nachytali jsme ji!

Oba se výborně bavili ve středu večer v restauraci Vínečko na Vinohradech. Nejdříve to vypadalo jen jako kamarádské setkání, ale po několika skleničkách vína už na sobě viseli pohledem, ona si laškovně čechrala vlasy – na první pohled zkrátka působili jako dva čerstvě zamilovaní…

Není to první románek, který vznikl díky taneční soutěži StarDance. Krásnému vypracovanému tělu a havraním vlasům neodolala ani Tatiana Vilhelmová, která dovolila vstoupit do svého života Petru Čadkovi, pro všechny ostatní měla včera jen hlasovou schránku. Už deset let zadaný tanečník, který si dokonce se svou přítelkyní postavil v Liberci dům, se snažil nejdříve zapírat. Na oznámení, že byli spatřeni v malé vinárničce, nejdříve reagoval lží. „To vůbec,“ řekl deníku Aha! Čadek. Když zjistil, že existují i fotografie, reakce byla okamžitá. „K tomu se nebudu vyjadřovat,“ odpověděl na otázku, zda šlo o čistě přátelské setkání, nebo mileneckou schůzku, a zavěsil.

Vilhelmové dvě malé děti – tříletého Františka a půlročního Cyrila – zřejmě ve středu hlídal tatínek, produkční Pavel Čechák. Jeho manželka dokonce byla ve středu očekávána na akci kosmetické firmy, jejíž se stala tváří. Ovšem omluvila se.

Jestli vztah mezi herečkou a tanečníkem trvá už od prosince, kdy přišel za Vilhelmovou na tradiční Vánoční bazar v mokré čtvrti, se neví. Šlo ve středu o první rande, nebo se scházejí pravidelně už delší čas?

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Další románky vzniklé v tanečních soutěžích:

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

30.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.