Českého lva zasáhla krize: Polívku chtěli oškubat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Českého lva zasáhla krize: Polívku chtěli oškubat!

Moderátory slavnostního vyhlášení cen Český lev budou Bolek a Anna Polívkovi.
Moderátory slavnostního vyhlášení cen Český lev budou Bolek a Anna Polívkovi.

PRAHA – Tak jako na mnoho dalších, i na prestižní ceny Český lev dolehla krize. „Ano, museli jsme snížit rozpočet,“ přiznal Petr Vachler, režisér nominačního i předávacího večera, jenž budou moderovat Bolek (59) a Anna (27) Polívkovi.


Bylo snad záměrem získat jakousi rodinnou slevu? „No to víte že jo, snažili se mě oholit, ale já jsem na to zvyklej, protože jsem dobrák a vyjdu jim vstříc,“ směje se Bolek. Organizátoři však moc nepochodili, protože jak herec přiznává, má na takové situace kolem sebe spoustu manažerů, kterým ostré jednání problém nečiní. „Od Polívkových jsme opravdu žádnou rodinnou slevu nedostali,“ potvrdil Vachler a naznačil, že tato ojedinělá moderátorská sestava korespondující s tématem Českých lvů rodiče a děti není žádnou levnou záležitostí.

Kliknutím zvětšeteZ předávání cen letos zmizela kategorie Plyšový lev za nejhorší film a nejde o jedinou novinku. Vedle osvědčené moderátorky Ester Kočičkové se na nominačním večeru už tento pátek představí začínající »hloupá blondýna« Iva Pazderková. Slavnostní večer proběhne 7. března.


Autor: (lc)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.