Sexbomba Mašlíková: Prsa ukážu za milion... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexbomba Mašlíková: Prsa ukážu za milion...

Hanka Mašlíková je považovaná za jednu z nejvíce sexy modelek českého showbyznysu.
Hanka Mašlíková je považovaná za jednu z nejvíce sexy modelek českého showbyznysu.

PRAHA – Sexbomba Hanka Mašlíková (26) končí s nahotou! A důvod? Nikdo jí nedá tolik, aby jí to za to stálo. „Nikdy bych se nesvlékla úplně celá. Ale prsa klidně ukážu, jen ještě nepřišla lukrativní nabídka,“ svěřila se Aha! Mašlíková, která dokonce prozradila, za jakou sumu je schopna si svléknout horní část plavek.


...a chce ji už 25 chlapů! Díky Aha!

„Pod milion nejdu! Takovou hranici jsem si dala převážně proto, že vím, že mi to v Čechách nikdo nenabídne a já nebudu v pokušení,“ pokračovala kráska, jejíž silikonové »čtyřky« nenechávají v klidu nikoho.

Přesto se ale nebrání sexy fotkám, které nebudou vypadat vulgárně. A právě nyní nafotila sexy snímky pro nový Look magazín, které fotil Petr Vojtíšek. A to není vše. Tvář propůjčila také obrazu, který se bude dražit tento čtvrtek pro Unicef na tradiční Look párty na Občanské plovárně.

Kliknutím zvětšetePRAHA (red) – Poté, co se Hanka po půlroční známosti rozešla s podnikatelem Sašou (24), dohodla se s Nedělním Aha!, že jí pomůže najít chlapa! A už jí napsalo 25 zájemců o vážné seznámení!

Podle Hanky nesmí být její vyvolený sobec, ale měl by být inteligentní, společenský, sportovní postavy, se zálibami v cestování, filmech a divadle.
Kompletní informace najdete na www.ahaonline.cz, Hance můžete napsat i e-mail na aha@ahaonline.cz, do předmětu uveďte heslo HANKA. A nezapomeňte přiložit svou fotografii! Psát jí můžete až do 31. ledna, pak v naší redakci dopisy Hance předáme...

Kliknutím zvětšeteVýška: 177 cm
Prsa: 90 cm
Pas: 61 cm
Boky: 91 cm

Sháníme chlapa pro sexbombu Mašlíkovou!
Napište jí a my jí to předáme


Autor: (km)
Foto pro Aha! – Petr Vojtíšek, Look magazine

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.