Miss ČR Zuzana Jandová: Prchá z bytu za 16 »mega«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Miss ČR Zuzana Jandová: Prchá z bytu za 16 »mega«!

Miss ČR Jandová si za rok 16 milionů nevydělala, a to přitom patří k nejlépe placeným českým modelkám.
Miss ČR Jandová si za rok 16 milionů nevydělala, a to přitom patří k nejlépe placeným českým modelkám.

PRAHA – Miss ČR Zuzana Jandová (21) za pár týdnů ukončí své kralování coby Miss ČR 2008, a bude tak nucena opustit i byt, ve kterém jako královna krásy žila jeden rok.


Do Ameriky, a s kufříčkem!

„Mohla bych si ho odkoupit, ale za šestnáct milionů. To je šílená cena. To nemám, a i kdybych měla, tak bych to za ten byt nikdy nedala,“ řekla deníku Aha! Zuzana, která chce z nesnesitelného českého modelingu utéct až za velkou louži.

Jedním z důvodů, proč chce Jandová pryč z Česka, je hlavně hledání nových pracovních příležitostí. „Já jsem ještě před Miss pracovala v zahraničí a práce modelky tam se vůbec nedá srovnat s tím, co se děje tady. Je to o něčem jiném za jiné peníze. Myslím, že v New Yorku budu mít mnohem víc příležitostí,“ přiznala Jandová. „V podstatě mi stačí odjet tam jen s malým kufříčkem, ve kterém budu mít tílko a džíny, to je pro modelku to nejdůležitější, v tom obejdu všechny castingy,“ dodala na závěr loňská miss a její přítel Tomáš jen souhlasně přikyvoval. Dokonce se chce za svou dívkou do USA přestěhovat.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.