2009 – rok megakoncertů! Těšte se na Kabáty i Evu a Vaška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

2009 – rok megakoncertů! Těšte se na Kabáty i Evu a Vaška!

Skupina Kabát v čele s Pepou Vojtkem (vpravo) chystá letos jediný koncert pro padesát tisíc diváků.
Skupina Kabát v čele s Pepou Vojtkem (vpravo) chystá letos jediný koncert pro padesát tisíc diváků. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Souboj megakoncertů začal! Dvě nejposlouchanější formace v Česku – rocková kapela Kabát a teleshopingem profláknuté duo Eva a Vašek – se rozhodly, že uspořádají největší koncert všech dob u nás.

Souboj megakoncertů začal! Dvě nejposlouchanější formace v Česku – rocková kapela Kabát a teleshopingem profláknuté duo Eva a Vašek – se rozhodly, že uspořádají největší koncert všech dob u nás.

„Je fakt, že toho v roce 2008 nebylo moc co napsat, natož zveřejnit, páč chyběla témata. O to zajímavější by to mohlo být v roce 2009. Po třech letech vydáme nové CD a pokusíme se o koncertní změnu, v podobě jediného velkého koncertu, kde by se sešlo co nejvíce fanoušků najednou, aby se ta atmosféra a všudypřítomné emoce zkoncentrovaly na jednom místě a daly tzv. krájet! Je nepopiratelný fakt, že atmosféra tak velkého koncertu, když se povede a dorazí velký počet fanoušků, opravdu nemá chybu. Bude to … »koncert jako kráva«,“ píšou na svých stránkách Kabáti.

To Eva a Vašek jsou přesnější. Už mají daný termín svého megatřídenního koncertu, který se bude konat pod horou Říp. Teleshopingové duo totiž doufá, že se dostaví kolem sta tisíc fanoušků. „Nejedná se o standardní koncert, ale o letní piknik pod nebesy s poslechem příjemné a pohodové hudby z našeho repertoáru,“ říkají Eva s Vaškem, kteří si na svůj megakoncert 29. až 31. května pozvali opravdu věhlasná jména. Pod Říp totiž dorazí Honza Nedvěd, Josef Kolář, Josef Zíma, František Ringo Čech a nebo David Mattioli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.