Alice Jandová: Těhotenství je pro mě šok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Alice Jandová: Těhotenství je pro mě šok!

Šťastní manželé Alice a Petr Jandovi se moc těší na miminko.
Šťastní manželé Alice a Petr Jandovi se moc těší na miminko. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Obrovské štěstí teď prožívá rocker Petr Janda (66) s manželkou Alicí (26). Čekají totiž děťátko! Alice tuto šťastnou novinu exkluzivně potvrdila již ve včerejším vydání deníku Aha!

„Ano, čekáme miminko a jsme moc šťastní. Jsem na začátku čtvtého měsíce a teď jen doufáme, že bude děťátko v pořádku,“ komentovala své těhotenství rozzářená Alice.

„Po všem, co jsme si prožili, je pochopitelné, že jsme nechtěli nic sami oznamovat, abychom něco nezakřikli,“ říká Alice, která je se svým manželem těhotná už potřetí. Dvě těhotenství, která byla po umělém oplodnění, ale skončila potratem.

Tentokrát ovšem manželé Jandovi vsadili na přirozenou cestu. „Jak už jsem vám před několika měsíci v rozhovoru říkal, nechávali jsme tomu s Alicí volný průběh a vidíte, podařilo se! Jsme moc šťastní, že jsme to nevzdali, a těšíme se na miminko,“ řekl Petr Janda, který už má z dvou předcházejících manželsví dcery Martu a Elišku. Syn Petr (†33) zemřel na rakovinu mozku.

Alice však přiznává, že těhotenství přišlo ve chvíli, kdy to oba nejméně očekávali. Plánovali dlouhou dovolenou v Austrálii a Alice dokonce dostala lukrativní pracovní nabídku. „Chtěla jsem se postavit na svoje nohy a je pravda, že to vypadalo, že začnu pracovat pro jednu televizní stanici. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, byl to pro mě šok,“ vypráví Alice.

Stejně jako se zajímavou pracovní nabídkou to dopadne s dovolenou v Austrálii. „V žádném případě nebudu riskovat zdraví Alice nebo dítěte,“ odmítl cestu Janda. Když ale všechno dobře dopadne, do Austrálie se jako novopečená maminka podívá příští rok nejen s manželem, ale i s miminkem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.